ВАЖНО - Изјава поводом избора у Србији

Nema to veze sa književnim. To je gramatika i pravopis srpskog jezika za osnovne škole. A jezik je jedno od osnovnih obeležja jednog naroda. Da ga toliko voliš koliko pričaš barem bi njegov jezik naučio.

Ја волим свој језик!

Занимљиво ми је то да ми неко износи замерке поводом мог односа према језику на хрватском писму.

Да ли још увек у дневној соби држиш слику Друга Тите!?

Ја волим свој језик!

Занимљиво ми је то да ми неко износи замерке поводом мог односа према језику на хрватском писму.

Да ли још увек у дневној соби држиш слику Друга Тите!?

Nisam ni rekao da ga ne voliš, rekao sam samo da si nepismen, a to je za jednog "pravog" Srbina najveći greh. Kao što ne znaš da su i ćirilica i latinica srpska pisma.
Verujem da bi se u tvojoj Srbiji ukinulo slovo "h" i vratilo na glagoljicu. Što nazadnije to bolje, takvi ste vi "patriote".

Nisam ni rekao da ga ne voliš, rekao sam samo da si nepismen, a to je za jednog "pravog" Srbina najveći greh. Kao što ne znaš da su i ćirilica i latinica srpska pisma.
Verujem da bi se u tvojoj Srbiji ukinulo slovo "h" i vratilo na glagoljicu. Što nazadnije to bolje, takvi ste vi "patriote".

Слушај комунисто, немам намеру да одговарам на твоје произвољне трвдње које извлачиш из стаљинистичког начина размишљања.

Poslednja izmena:
Зна оне који ће читати ову тему само да појасним шта представља форумаш под називом Jakobinac.

"Комунизам је пропао, али је на његово место дошла друга универзалистичка доктрина, нови Јакобинизам. Разлика између феанцуског и новог Јакобинизма је да је потоњи за спас света уместо Француске одабрао Америку."

http://www.vidovdan.org/print549.html

Poslednja izmena:
А ти Српкињо почни да пишеш на ћирилици да би те људи добре воље боље разумели!

Него ми овде продајеш памет са Гајевом илити хрватском латиницом. БРУКА!

:D:D:D Što se ljutiš na mene? Pa ti mene makar razumeš, ja onog tvog "kralja" ništa ne razumem kad govori srpski. Čik da ga vidim da on ovako kao ja napiše nešto, makar i latinicom. :D

:D:D Pa što tako? Jel' sam slagala nešto?

Звучиш као прави јакобинац!

Да слагала си, као много си фина и неразумеш шта Александар Други говори. Смањи мало сарказам и дистанцирај се од идеологије зване јакобинизам.

Back