al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
postovanje i uvazavanje je obostrano dragi kolegaзато ја тебе ценим и уважавам као форумаша.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postovanje i uvazavanje je obostrano dragi kolegaзато ја тебе ценим и уважавам као форумаша.
Nema to veze sa književnim. To je gramatika i pravopis srpskog jezika za osnovne škole. A jezik je jedno od osnovnih obeležja jednog naroda. Da ga toliko voliš koliko pričaš barem bi njegov jezik naučio.
postovanje i uvazavanje je obostrano dragi kolega![]()
dobro jos si ti mali kad zavrsis skolu ko zna ,mislio sam kolega forumasне верујем да ја и ти можемо да будемо колеге ..али никад се не зна![]()
Ја волим свој језик!
Занимљиво ми је то да ми неко износи замерке поводом мог односа према језику на хрватском писму.
Да ли још увек у дневној соби држиш слику Друга Тите!?
nije to uvreda nego konstatacija cinjenicnog stanja
Nisam ni rekao da ga ne voliš, rekao sam samo da si nepismen, a to je za jednog "pravog" Srbina najveći greh. Kao što ne znaš da su i ćirilica i latinica srpska pisma.
Verujem da bi se u tvojoj Srbiji ukinulo slovo "h" i vratilo na glagoljicu. Što nazadnije to bolje, takvi ste vi "patriote".
А ти Српкињо почни да пишеш на ћирилици да би те људи добре воље боље разумели!
Него ми овде продајеш памет са Гајевом илити хрватском латиницом. БРУКА!
Što se ljutiš na mene? Pa ti mene makar razumeš, ja onog tvog "kralja" ništa ne razumem kad govori srpski. Čik da ga vidim da on ovako kao ja napiše nešto, makar i latinicom.
![]()
Нисам сигуран да разумем поборнике новог Јакобинизма. Није ми разумљива тама!
Pa što tako? Jel' sam slagala nešto?