Važni linkovi

Marijana832

Primećen član
Poruka
560
Зашто нема линка ка основном суду у Крагујевцу?

Или Лесковцу?

По чему је за форумаше важнији други основни суд од судова у Зајечару или Чачку?

Могу ли да добијем линк као Основном суду у Новом Пазару?

Не треба ми линк ка Првом основном суду, а немам линк ка Основном суду у Новом Пазару.

Pa i ovde je cisto on tvrdi da sam dobio pare za kucu pa hoce pola,kucu sam kupio na svoje ime od svojih para bez obzira sto je majka trosila kako je htela dok je bila ziva,nista nema na njeno ime da se deli,ja tvrdim da je i on dobio a na sta je potrosio nek dokazuje,beleznik je sastavio umrlicu samo pa vraca u sud na rociste gde ce se izneti to sta on hoce,samo sam predao da se deli novac sa racuna,sad necu ni to da mu dam jer postoje majcini dugovi koji pre treba da se vrate nego on da dobije,ja ne bih advokata dok se ne iznese sudiji to sve ,pa ako kaze da treba dokazivati onda moze,on jedinu opciju koristi da mi je kao pozajmila novac,a ja imam dokaze da sam je izdrzavao i da je ona meni dugovala,prvenstveno ne bih advokata jer to sta on tvrdi nije tacno i smatram da mi nije potreban

Poslednja izmena:
U pravu sam sigurno sto se tice te rasprave ali me zanima kako pravno ide da li mora advokat ili sam mogu da iznesem dokaze sudiji
Ako tvoj brat tvrdi da si dobio pare od pokojne majke on to mora i da dokaže, ali to nema veze sa ostavinskom raspravom.
Ostavinska rasprava se vodi samo u vezi onoga šta je pokojnica ostavila, znači novac, nekretnine, stvari, hartije od vrednosti itd.
A to što tvoj brat tvrdi da ti je pokojna majka dala pare, može da okači mačku o rep, bez pismenih dokaza ili izjava svedoka to ne
vredi ništa a svakako nema nikakve veze sa ostavinskom raspravom.
Slobodno idi bez advokata, tvoj brat će za svoje tvrdnje morati da pokrene parnični postupak.

Back