Vatreni okrsaj policije i vehabija kod Novog Pazara!

Romansa:
Nekad nije dovoljno citanje.
Kao sto se i sami Novi Zavet naseg Gospoda ne cita bez od Crkve priznatog tumacenja,isti je slucaj i sa Svetim knjigama drugih religija.
Drugo,mislim da su nasi izvori uglavnom zlonamerni prema Islamu.

Иди на Islamicity.com, имаш претрагу Курана. Тражи стихове 9:5, 9:29, 8:12, 8:65, 8:67, 5:33, 3:95. Има тога још. А тек када се пређе на хадите. Вероватно су и они злонамерни. :roll:

...mogli bi pocetnici u shvatanju sustine islama malko da prelistaju islamsku deklaraciju a.izetbegovica...jasno kao dan...odnos islama i drugih religija...

Stari arapin zivi vec vise od 40 godina u Cikagu. Rado bi zasadio krompir u svom vrtu, no star je vec i nema vise snage za takav posao. Ima sina koji studira u Parizu tako da mu je poslao e-mail.

"Dragi Ahmede, jako sam zalostan sto ne mogu zasaditi krompir u mom vrtu. Siguran sam, da si ovdje, sigurno bi mi pomogao. Puno te voli tvoj tata"
Ubrzo je starac dobio e-mail slijedeceg sadrzaja:
"Dragi tata, niukom slucaju ne kopaj po vrtu. Tamo sam naime 'ono' sakrio. Puno te voli, tvoj Ahmed"

Nije proslo niti 10 sekundi, sjatila se americka vojska, marinci, FBI i CIA u kucu starog arapina. Prekopali su cijeli vrt, svaki milimetar no nisu nista nasli. Istog dana dobije starac jos jedan mail od sina:

"Dragi tata, sigurno je tvoj vrt vec temeljito prekopan tako da sada mozes zasaditi krompir.
Nazalost vise od toga nisam odavde mogao uciniti. Voli te tvoj Ahmed."

Без обзира што Муслиманска верска заједница има своје унутрашње сукобе што је апсолутно њихова ствар - НИКО, ПА НИ ВЕХАБИЈЕ НЕ СМЕЈУ И НЕМАЈУ ПРАВО ДА ГОМИЛАЈУ ОРУЖЈЕ КОЈЕ ОЧИГЛЕДНО ПО СВОМ КАЛИБРУ И НАМЕНИ НЕ СЛУЖИ КАО ЛИЧНО НАОРУЖАЊЕ !!! И зато све те дебиле вехабије који имају веће количине оружја као што је пронашао МУП осудио би на 10 година робије - па нека у ћорци клањају... кретени.....

Back