Vatra guta zgradu u Beogradu, sve vrvi od vatrogasaca!

Ih da se plasim, ne plasim se ja ni struje (ne zvali me dzaba teslino unuce - znas sta je to...) ali sad su oni na listi osumnjicenih, a posto ja imam lep istorijat bizarnih dogadjaja u svom zivotu, nista ne fali malo balkanskog spijuna. Pogotovo ovi strani uredjaji:hahaha:frizidar je zapadnjacki a moj AC ima i wifi, i ja sam vec podugo sumnjicav da on reportira moje aktivnosti pekingu preko neta (klima je kineska). Ko zna kako frizider i AC spijuniraju jedan drugog. Jos ako se ukljuci i EU usisivac. Ozbiljna obavestajna rabota. Samo da ne pocnu da ratuju!
Баш зато не треба да се бринеш. Они сви један другог надгледају, и ако се нешто деси одмах ће подићи узбуну. Ако се фрижидер запали клима ће звати ватрогасце, и обрнуто, ти можеш мирно да спаваш :D

Баш зато не треба да се бринеш. Они сви један другог надгледају, и ако се нешто деси одмах ће подићи узбуну. Ако се фрижидер запали клима ће звати ватрогасце, и обрнуто, ти можеш мирно да спаваш :D
Vidis ta ti je dobra. Sad mogu mirno da idem da spavam (pod klimom) i na pola puta do frizidera, tako da budem odmah upucen u situaciju, i u centru dogadjaja! Doneo sam usisivac da spavam s njim, a medu ostavio na drugom krevetu. :rotf:

Pogledajte prilog 1579912

Prema nezvaničnim informacijama koje kruže društvenim mrežama, uzrok požara navodno je klima uređaj.
Pogledajte prilog 1579914

Za sada nema više informacija i čeka se da se nadležni oglase.

Izvor: Srbija danas
Naš narod nema svest o osiguranju životnog prostora
Osiguravajuće kuće su jako sumnjičave na potpisnika ugovora kom se desio maler odmah po potpisivanju

Back