Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не свиђају се ни мени многе појаве у СПЦ. Напротив. Врло их осуђујем.dr.koki:Jos jedna tema o Vatikanu, pa mi ne mozemo bez vatikana. Ne brinite se imamo i mi iste stoke kod nas u drzavi samo se zovu SPC. Isti su po svim odlikama(pedofili, silovatelji, ubica, podstrekivaci ratova, inhibitori napretka, lopovi) samo ovi nasi imaju bradu i malo manje para.
Norma Kampl:Не свиђају се ни мени многе појаве у СПЦ. Напротив. Врло их осуђујем.
Штавише - врло сам незадовољна њима.
Нити сам, ја лично, неки, како би се рекло "класични верник".
Али, не можеш генерализовати, и таквим именима називати... "стока".
Јер, треба одвојити њу, као институцију, и њену , нарочито историјску, улогу, као и то, и шта она значи у традицији Срба.
Ја то, напросто - морам да поштујем.
Као што поштујем и све те, како рекох, "класичне вернике", њихова осећања, јер на то имају права, као и ја на своје.
Да. У принципу је, поједностављено речено, тако.dr.koki:Pa ja ni jednu religijsku instituciju ne postujem jer su uvek isli protiv logike i gusili nauku a uvek su imali povlascen tretman od glupih ljudi koji su na vlasti. Jer glupom coveku je lakse objasniti da je zemlja centar svemira nego neko tamo sunce. Ili da se ljudi mogu spasiti molitvom a ne nekom tamo medicinom koja je protiv boga.