Strela
Elita
- Poruka
- 17.244
Drukaro![]()
Сад већ губи живце...

Потпуно погрешна терминологија. Ја сам у систему.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drukaro![]()
In your dreamsСад већ губи живце...
In your dreams...Hladan ko led
![]()
Nama ujkama je to u krvi![]()
Dobro, mrziš hrvate![]()
Откуд ти таква идеја?!![]()
Ја волим, не волим, или сам равнодушна, према појединцима, не према нацијама.
Dobro,mrziš...Nije to strašno,veliki deo čovečanstva nekog mrzi...
Uvek, uvek vidiš samo zle stvari kod drugih...To je greška u mehanizmu, pogrešan čip. Koji je preko DB-a postao legalna politička stranka...Razumem te...Ne snalaziš se u svetu gde je srbija razbucana i postavljena na svoje mesto..Žao mi je...Ako narod bude poslušan,biće ove veličine...Ako ne, tu uključujem atentate, pobune, bilo kakve zločine, u ovom slučaju prema katoličkoj populaciji, neće vam biti dobro...Uzdržite se...
Ovde si u pravu skroz.Koji je preko DB-a postao legalna politička stranka...
Ali, ovde,ako bi hteo da podrobnije razjasniš, i to, po mogućstvu ozbiljno, bez provokacija.gde je srbija razbucana i postavljena na svoje mesto..
Nisam ja Vućić...Reci to onima iz komande...Bez nasilja...Odgovor će biti vrlo bolan![]()
Tako, znači. Dobro, onda ništa. Ja sam pitala najozbiljnije, ali ti si, izgleda, stvarno, običan provokator, ništa bolji zapravo od ovih radikalno-koštunjavih nadripatriota, samo s druge strane.Onda, lepo, nastavite vaše međusobno prepucavanje, vi ste jedni za druge stvoreni.Ok, ispričavam se srbija je Pobedila...Žao mi je što ubacujem sumnju u vaša istinoljubiva srca...
Znači, stvarno ne vredi. Sve si pobrkao, pogrešno "skopčao", ili se namerno praviš lud, što mu dođe na isto: nema svrhe upuštati se u dalju diskusiju s tobom. I samo mogu ponoviti iz svog prethodnog posta: uživaj u raspravi sa sebi odgovarajućima, radikalno koštunjavim antisrpskim nadripatriotama, savršenim ti "partnerima" za to.Makar nemam pet nikova, gospođo...Ja bih vaše postove meni definisao kao ''provokacije''...Na strelu sam navikao ,ali vi ste prilično nezanimljivi...Ako je po vama odgovor nešto kao Šešeljeva knjiška od 500 strana,a po vašim postovima očigledno jeste, onda se nikad nećemo složiti...Po meni je jednostavnost i sažetost mnogo efektnija i tačnija...Neki odavde iako pišu sažeto, to čine, ne jer nemaju šta da kažu, već upravo iz navedenog razloga...Dal sam ja za vas provokator ili bilo šta drugo me se ne tiče.
Laci,primer nemačke je često korišćen...Nemci su tkđ.rascepkani kao i mi, pa ipak Nacional-socijalisti kod njih zauzimaju tek koji procenat populacije,uglavnom poremećen...Neko bi se mogao zapitati šta je sa hrvatima u Bosni odnosno HSP-om koji se jedini zalaže za neko ujedinjenje...Kod radikala je problem što im subjektivno često kvari pogled sa strane tj.objektivnost...Ne pitaju se samo srbi na Balkanu...Niti su se ranije pitali, bez obzira šta piše srpska istoriografija...