Vaterpolsko EP 2010.

То се и очекивало.Ако хоћете лажи ви читајте Журнал, ако ћете истину прочитајте шта ћу да вам напишем.
Хрвати су најозбиљнији претеденти следећих десетак година, прате их Италијани, они ће се борити за злато.Италијанима ће се супротставити Црна Гора,Грци и Маџари.
Где смо ми? Ми ћемо се борити за 5 место с аШпанцима ако нешто не крене на горе!

То се и очекивало.Ако хоћете лажи ви читајте Журнал, ако ћете истину прочитајте шта ћу да вам напишем.
Хрвати су најозбиљнији претеденти следећих десетак година, прате их Италијани, они ће се борити за злато.Италијанима ће се супротставити Црна Гора,Грци и Маџари.
Где смо ми? Ми ћемо се борити за 5 место с аШпанцима ако нешто не крене на горе!

Nemoj tako negativno govoriti...vjerujem da ce Srbija biti opet na 1om mjestu na nekom drugom velikom natjecanju...Znas pusti nama Hrvatima da se radujemo makar ovoj pobjedi kad vec nismo u stanju postati svijetski prvaci u rukometu na domacem terenu :D:D:D:D:D

Ovdje smo makar uspjeli na domacem terenu...

Nemoj tako negativno govoriti...vjerujem da ce Srbija biti opet na 1om mjestu na nekom drugom velikom natjecanju...Znas pusti nama Hrvatima da se radujemo makar ovoj pobjedi kad vec nismo u stanju postati svijetski prvaci u rukometu na domacem terenu :D:D:D:D:D

Ovdje smo makar uspjeli na domacem terenu...

Baš!:super: Uzeli su nam Franci zlato u rukometu, ne može dvapu!!!

Bravo momci!!!:worth::super::klap: Dobro tempirana forma za EP, čini mi se da smo fizički bili najmoćniji! Ovo finale očekivano, Talijani su bili sretni kaj uopće igraju vaterpolo u onakvoj atmosferi!:super:

Imamo dosta mladu ekipu, Brarća i Karača ćemo moći zamijenit, bitno je samodobrog centra umjesto Hinića izbacit i to je lijepa budućnost.

A nešto se komentiralo ranije "Ubij Srbina" i to. Pa dajte ljudi budite realni, kad Hrvati dođu u Srbiju određena grupa ljudi viče "Ubij zakolji da Hrvat ne postoji" i slično. Kada Srbi dođu tu nalete na istu takvu grupu ljudi. Dramatizirat oko toga mogu samo p.....

A nešto se komentiralo ranije "Ubij Srbina" i to. Pa dajte ljudi budite realni, kad Hrvati dođu u Srbiju određena grupa ljudi viče "Ubij zakolji da Hrvat ne postoji" i slično. Kada Srbi dođu tu nalete na istu takvu grupu ljudi. Dramatizirat oko toga mogu samo p.....

Debila ima i kod jednih i kod drugih...i tako će biti još duuugo(čitaj:zauvek)

Baš!:super: Uzeli su nam Franci zlato u rukometu, ne može dvapu!!!

Bravo momci!!!:worth::super::klap: Dobro tempirana forma za EP, čini mi se da smo fizički bili najmoćniji! Ovo finale očekivano, Talijani su bili sretni kaj uopće igraju vaterpolo u onakvoj atmosferi!:super:

Imamo dosta mladu ekipu, Brarća i Karača ćemo moći zamijenit, bitno je samodobrog centra umjesto Hinića izbacit i to je lijepa budućnost.

Vikaju i ovdje po forumu...nasi ni na forum.hr ne govore Ubij Srbina....ali ovdje je to dozvoljeno...tako mi se cini s njihove strane da nas vrijedjaju

Vikaju i ovdje po forumu...nasi ni na forum.hr ne govore Ubij Srbina....ali ovdje je to dozvoljeno...tako mi se cini s njihove strane da nas vrijedjaju

Ovo je njihov forum, mogu pisat šta oće, ne moraš biti ovdje. Ima puno normalnih, puno više nego na našim forumima, gdje ti stalno sole pamet o nečemu...ovdje uglavnom pišeš o svojima i nikog to previše ne zanima...meni paše;)

Beograd ima jedan zatvoren bazen, pre 25 godina je imao 5
Kragujevac nema zatvoren bazen, Nis i NS valjda imaju po jedan, o manjim gradovima da ne pisem
ova bronza je fantastican uspeh i to prvenstveo uspeh Partizanove vaterpolo skole
pitanje je, koliko ce Partizan jos izdrzati da sam vuce nas vaterpolo?

ma daj ne pisi svasta, zasticeni ste ko beli medvedi na forumu

APSOLUTNO TAČNO :ok:
Po njihovim forumima bukvalno ne smeš da staviš u opcijama ni iz koje države dolaziš jer te odmah ispljuju.Idu opomene od strane njihovih moderatora ali se ne zaustavljaju i idu sa komentarima: "Gubite se srbi odavde i se*ite po vašim forumima".
A ovde - mi smo uvek najpametniji i dozvoljavamo (čas izuzecima kao što je npr.@Car Zg) da nas provociraju a da ne budu makar opomenuti.

hm, a Hrvatska postoji od 91., jel tako?
ne pratis tvoju "logiku" :p

Hrvatski vaterpolo ima povijest dugu 102 godine. 1908. u Splitu odigrana je prva muška vaterpolska utakmica u Hrvatskoj. 1983. prva ženska, ne znam gdje. Pak, hrvatski reprezentativni vaterpolo ima povijest dugu 20 godina. Ne brkajte pojmove.

Srbijanski vaterpolo ima povijest dugu 103 godine, u Somboru je 1907. odigrana prva utakmica. Ali, pak, srbijanski reprezentativni vaterpolo ima povijest dugu 4 godine.

Nevezano uz citat, smatram da se odsad domaćinstva ne trebaju davati silama, već slabijim državama koje imaju potencijal, poput Slovačke i Turske. Kao što u kopačkometu domaćinstva dobivaju Austrija i Švicarska, JAR i slične države. Sad je bilo u Hrvatskoj nakon 29 godina i više ne treba prije 2040.

Elem, završilo se i ovo, momci su nastavili kontinuitet medalja i šteta smo one loše četvrtine protiv Mađara jer da smo završili prvi u grupi verujem da bi palo zlato ...

Najbolji igrač na svetu proglašen za MVP-ja, po igrama zasluženo ali nepravedno jer ipak nismo prvaci ... Nije ovo sprdnja ko u rukometu gde Hrvatska završi peta a Balić bude MVP ... Svaka čast Baliću, ali to je idiotski malo ...

Elem, završilo se i ovo, momci su nastavili kontinuitet medalja i šteta smo one loše četvrtine protiv Mađara jer da smo završili prvi u grupi verujem da bi palo zlato ...

Najbolji igrač na svetu proglašen za MVP-ja, po igrama zasluženo ali nepravedno jer ipak nismo prvaci ... Nije ovo sprdnja ko u rukometu gde Hrvatska završi peta a Balić bude MVP ... Svaka čast Baliću, ali to je idiotski malo ...

Hrvatska je na tom SP-u dobila 9 od 10 utakmica, što je najbolji skor turnira i igrala svoj najbolji rukomet (koje li ironije:think:). Tako da to ne može nikako biti sprdnja....

Back