ВАТЕРПОЛО КЛУБ Ц.ЗВЕЗДА

ВАТЕРПОЛО КЛУБ Ц.ЗВЕЗДА ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ПОНОВО ЋЕ БИТИ АКТИВНА

e ***, i ti kad lupish pa ostanesh ziv... :)
Nije bash 20 godina... pre ce biti 5-6 godina... Zaboga, pa ja sam trenirao tamo ~12 godina dok se nije ugasio klub maltene :)
Pre manje od 20 godina je CZ bila i shampion drzave :)

anw, veoma mi je drago shto su se reorganizovali, i nadam se da ce uspeti da srede finansijsku situaciju, da im se vrati ime Crvena Zvezda (bez sufiksa veterani)!

e ***, i ti kad lupish pa ostanesh ziv... :)
Nije bash 20 godina... pre ce biti 5-6 godina... Zaboga, pa ja sam trenirao tamo ~12 godina dok se nije ugasio klub maltene :)
Pre manje od 20 godina je CZ bila i shampion drzave :)

anw, veoma mi je drago shto su se reorganizovali, i nadam se da ce uspeti da srede finansijsku situaciju, da im se vrati ime Crvena Zvezda (bez sufiksa veterani)!

У ПРАВУ СИ ПРЕ 5-6 ГОДИНА

Gojko Pjetlovic i zvanicno u Zvezdi!!! :)

Po okončanju prelaznog roka, Zvezda ima sledeće igrače: Boban Antonijević, Dušan Krstić, Nikola Kocić, Risto Maljković, Marko Draksimović, Boris Popović, Nikola Petrović, Petar Ivošević, Marko Rusov, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Dejan Savić, Ilija Djuretić, Stefan Sajko, Dragoslav Savić, Janko Branković i Gojko Pijetlović.

VK Crvena zvezda će ove godine igrati u domaćem prvenstvu i domaćem kupu.

Сутра ћемо да видимо где смо! Против Војводине на Ташу у 19:30.Према речима самог Виктора, већу трему је имао на првој утакмици као тренер против Сингидунума нега за целу каријеру.Само храбро, сви смо уз вас!

Јбг пукли смо :( Имали смо их али нисмо искористили њихову катастрофалну игру у првој четвртини.Уместо 4:0 отишли смо само са 2:0 у наставак игре.Ипак не можемо бити незадовољни екипом и игром.Идемо даље :klap:

Zvezda stvara drim-tim za narednu sezonu:

Prvu su u klub pristigli mladi reprezentativci Nikola Eškert i Mihajlo Milićević...
A onda,san snova - Andija Prlainović,Denis Šefik,Nikola Rađen,Boris Vapenski i u završnim pregovorima su sa Duškom Pjetlovićem.
Ostaje još da se dogovore sa Filipom Filipovićem i Nikolom Nikićem.

v256577p0.jpg

:worth: у је који играчи...

Iako se izjašnjavam kao verni ljubitelj i gledalac VK Partizan, najiskrenije se radujem što će, pre svega, Srbija ponovo da ima tri jake i kvalitetne vaterpolo ekipe, a potom i što ću u svom gradu opet moći da uživam u neizvesnim Večitim vaterpolo derbijima !!
Daće Bog da u neko skorije vreme i sever Srbije ponovo "vaskrsne", pa da nam opet liga bude žestoka !!

Još kada bi uspeli da dovedu Filipovića i Zlokovića,to bi bio baš pravi drim-tim.
Ovo je već sad drim tim, koji je favorit za osvajanje Evrolige ... Pijetlović je možda najbolji centar na svetu, Andrija je ubica, a Rađen je jedan od najpotcenjenijih igrača na svetu ... U svim ovim silnim uspesima repke Rađen je odigrao veoma važnu ulogu, i iako nema publicitet Filipa i Vanje, kvalitetom je veoma blizu njih ... Vapenski je takođe igračina ...

Elem, kad bi Partizan doveo Vanju ili Filipa, mislim da bi itekako moguće bilo da finale Evrolige igraju Partizan i Zvezda ... Za sada je doveden samo Jokić, te će verovatno još neko veliko ime stići na Banjicu ...

Back