waterpolista
Iskusan
- Poruka
- 5.669
ВАТЕРПОЛО КЛУБ Ц.ЗВЕЗДА ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ПОНОВО ЋЕ БИТИ АКТИВНА
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka cast na tome ! Znam da se ugasio,i obnovio pod imenom Singidunum (i sad se tako zove)....
ВАТЕРПОЛО КЛУБ Ц.ЗВЕЗДА ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ПОНОВО ЋЕ БИТИ АКТИВНА
e ***, i ti kad lupish pa ostanesh ziv...
Nije bash 20 godina... pre ce biti 5-6 godina... Zaboga, pa ja sam trenirao tamo ~12 godina dok se nije ugasio klub maltene
Pre manje od 20 godina je CZ bila i shampion drzave
anw, veoma mi je drago shto su se reorganizovali, i nadam se da ce uspeti da srede finansijsku situaciju, da im se vrati ime Crvena Zvezda (bez sufiksa veterani)!
Ovo je već sad drim tim, koji je favorit za osvajanje Evrolige ... Pijetlović je možda najbolji centar na svetu, Andrija je ubica, a Rađen je jedan od najpotcenjenijih igrača na svetu ... U svim ovim silnim uspesima repke Rađen je odigrao veoma važnu ulogu, i iako nema publicitet Filipa i Vanje, kvalitetom je veoma blizu njih ... Vapenski je takođe igračina ...Još kada bi uspeli da dovedu Filipovića i Zlokovića,to bi bio baš pravi drim-tim.
To je bilo pre 10 godina, a pre dve sezone on je bio blizu Partizana, ali je Mladost dala bolju ponudu ...Vanja je koliko se sećam rekao kada je napuštao Partizan da ga više nećete videti (šta je bio razlog,ne znam).
Vanja je koliko se sećam rekao kada je napuštao Partizan da ga više nećete videti (šta je bio razlog,ne znam).