- Poruka
- 1.249
Hvala COB... POzz :-DCOB_girl:ja sam u njenim godinama slusala komercijaluops:
za svaku pohvalu!!! ( njoj)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala COB... POzz :-DCOB_girl:ja sam u njenim godinama slusala komercijaluops:
za svaku pohvalu!!! ( njoj)
A koji je prvi album koji pamtiss?COB_girl:jaoj i meni je best of no doubt bio od jednih prvih albuma koje sam sama kupilau nekom 4.razredu
i vengaboys i aqua
![]()
aqua je bila prva,u 3. razredu.
Lil'_hell92:Anarhist, za ovo da sam likusha hvala!!!![]()
![]()
![]()
No, Manson mi je bas super jer je mnogo drugaciji i ima svoj stil a pravi(po meni) odlicnu muziku. Tuzno, ali ja sam jedina u odeljenju koja slusa pravi rock, metal, punk & Co. Prozvali me satanistom
.Blago tebi. Koje si ti god?
Aman zaman sta me prozivate?! : oops:*drunken_butterfly*:heheheeeehh hehehe nemoj tako deca se volUkjut
![]()
ma ko te proziva bwe....Lil'_hell92:Aman zaman sta me prozivate?! : oops:
Lil'_hell92:Bre punk ti je super. Slusam punk od kad sam nasla staru kasetu Clasha kod mog strica(valjda u vreme kad sam pocela da slusam Mansona- oko 10 godina).Koje sve punk grupe volis?Onaj klasicni engleski(Pistolsi, Clash...)?POzz(jesam li ti rekla da si naj likna ovom 4umu? :-) )...Citamo se.![]()
Lil'_hell92:E, bas mi je juce drugar doneo neke CD-ove od Talking Heads izanima me gde se mogu skinuti njihovi spotovi. Vec imam Mp3 od Ramones-a... I Dead Kennedyes...Koje imas njihove CD-ove?Oni me dosta zanimaju, cula sam ih na radiju jel imaju oni oficijalan sajt?
Apach:Patetika, ssta cete, ali mozzda ovde ima i onih koji bi o tome pisali ...
Svako od nas se u nekom momentu zaljubio u muziku. Bili smo tada mali i nismo imali mnogo pojma o toj umetnosti, ali smo ipak na dohvat ruke u jednom momentu imali neku ploccu, kasetu, CD ili vec nessto ccetvrto.
Zanima me koje je tvoje prvo secanje na neki album (grupe ili pojedinca) koji si voleo i to bass, bass onako punim srcem, vrteo ga (ti ili tvoji roditelji na tvoj zahtev) do besvesti. I koja stvar (ili mnozzina) je sa tog albuma ona koja te i danas vrati u te dane?