VASS PRVI ALBUM

• Začetnik teme Začetnik teme Apach
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lil'_hell92:
Anarhist, za ovo da sam likusha hvala!!! :D :mrgreen: :P :mrgreen: No, Manson mi je bas super jer je mnogo drugaciji i ima svoj stil a pravi(po meni) odlicnu muziku. Tuzno, ali ja sam jedina u odeljenju koja slusa pravi rock, metal, punk & Co. Prozvali me satanistom :lol: .Blago tebi. Koje si ti god?

92 Kolko vidim i ti si. :-D :-D A Manson jeste lik zesci ali nikad me nije njegova muzika preterano impresionirala. Valjda zato sto sam veoma dugo mislio da je satanista a i previse se uziveo. Prvi put kada sam video njegovu fotku to je bilo kada sam bio sa sestrom kod njenog druga pa on ga je slusao. Ali ta fotka mi je bila previse strasna i kada sam se vratio kuci negde oko 2-3 keva je htela da me ubije jer sam bio na baisu po pljusku, bili smo u drugoj opstini, pola ulica na nbgu nije imala osvetljenje otisli smo od kuce negde oko 3pm i mikome se ne javismo a imao sam nekih 8 godina. Te noci sam zaspao u zoru zbog toga kolko sam bio preplasen. UUu ja sam se malo uziveo tek sada vidim sta sam sve napisao.Nego sta sam ja bese ovim hteo reci. Pojma nemam. Ma ti si likusha zesca. Naucila
si me da menson nije jos jeam Black Metalac Ali ipak Ostajem ja na mom Punku. 'Cause theres no future no future no future 4 Any body.Pa Citamo se.

Bre punk ti je super. Slusam punk od kad sam nasla staru kasetu Clasha kod mog strica(valjda u vreme kad sam pocela da slusam Mansona- oko 10 godina).Koje sve punk grupe volis?Onaj klasicni engleski(Pistolsi, Clash...)?POzz(jesam li ti rekla da si naj likna ovom 4umu? :-) )...Citamo se. :mrgreen:

ja sam jedina u odeljenju koja slusa pravi rock
--------------------------------------------
pa valjda slusas muziku zbog sebe, a ne zbog drugi, ja sam jedini na banovom brdu koji slusa sajkobili pasta sada ne treba ni sa kim da se druzim?

Lil'_hell92:
Bre punk ti je super. Slusam punk od kad sam nasla staru kasetu Clasha kod mog strica(valjda u vreme kad sam pocela da slusam Mansona- oko 10 godina).Koje sve punk grupe volis?Onaj klasicni engleski(Pistolsi, Clash...)?POzz(jesam li ti rekla da si naj likna ovom 4umu? :-) )...Citamo se. :mrgreen:

Hvala nego slusam RAMONES,DEAD KENNEDYES,Talking Heads,Violent Femmes are the groups i listen in this moment.REM is My fauvorite band as u could read in the forum Slusate REM? Ups jeebote ja na onom soulseeku sam se malo uziveo. Nego Ako ti trebaju bilo kakve informacije za bilo kakvu muziku znam neke saitove.:) :) :)

E, bas mi je juce drugar doneo neke CD-ove od Talking Heads izanima me gde se mogu skinuti njihovi spotovi. Vec imam Mp3 od Ramones-a... I Dead Kennedyes...Koje imas njihove CD-ove?Oni me dosta zanimaju, cula sam ih na radiju jel imaju oni oficijalan sajt?

Lil'_hell92:
E, bas mi je juce drugar doneo neke CD-ove od Talking Heads izanima me gde se mogu skinuti njihovi spotovi. Vec imam Mp3 od Ramones-a... I Dead Kennedyes...Koje imas njihove CD-ove?Oni me dosta zanimaju, cula sam ih na radiju jel imaju oni oficijalan sajt?

U KOMPU IMAM NEKE a sestrina drugarica treba da mi nabavi neke pesme.
Jer su cula mozda Pull my strings. Ako nisi pogledaj text.www.sing365.com/music/lyric.nsf/Pul...ead-Kennedys/1054164F20FAE7C948256AD6002C35FE

Apach:
Patetika, ssta cete, ali mozzda ovde ima i onih koji bi o tome pisali ...

Svako od nas se u nekom momentu zaljubio u muziku. Bili smo tada mali i nismo imali mnogo pojma o toj umetnosti, ali smo ipak na dohvat ruke u jednom momentu imali neku ploccu, kasetu, CD ili vec nessto ccetvrto.

Zanima me koje je tvoje prvo secanje na neki album (grupe ili pojedinca) koji si voleo i to bass, bass onako punim srcem, vrteo ga (ti ili tvoji roditelji na tvoj zahtev) do besvesti. I koja stvar (ili mnozzina) je sa tog albuma ona koja te i danas vrati u te dane?

prvi album koji sam kupio je bila kaseta(diskova jos nije ni bilo) Eddy Grant-a iz 1982 .god album "Killer On The Rampage"

prvi tri album koja mi se javljaju u sjecanju su bila Dire Straits - "Brothers in Arms"(pjesme "Your Latest Trick" i "Brothers in Arms"), WASP - "The Last Command"("Wild Child" i Slayer - "South Of Heaven"(istoimena pjesma)

Da li to ja imam zaista puuuuuno godina?
Prvi album za kojim sam zaista odlepio bio je (ako ne racunamo the Beatles)
od grupe SLADE -Whatewer happened too? a pesma sa albuma
Lighting never strike twice.....
Zatim je dosao STORMBRIGER prvi album D.Purple/a na kojem je pevao David Coverdale
itd...itd...

Back