- Poruka
- 1.071
Kako ste vaspitani kao klinci i koliko se danas pridržavate tog vaspitanja? Koliko vas je vreme promenilo, naučilo da tako ne treba ili utvrdilo na tim vaspitnim pozicijama? Koje su to vrednosti koje su roditelji usadjivali u vas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ste vaspitani kao klinci i koliko se danas pridržavate tog vaspitanja? Koliko vas je vreme promenilo, naučilo da tako ne treba ili utvrdilo na tim vaspitnim pozicijama? Koje su to vrednosti koje su roditelji usadjivali u vas?
Kada sam bila dete učili su me da se kažnjava krađa (uzimanje bez pitanja) i laž (izbegavanje istine). po toj logici ja sam za današnji trenutak življenja potpuno prevaziđena i zastarela tehnologija jer se držim svojih utabanih navika. s druge strane mama mi je usađivala poslušnost uglavnom prutićem po golim butinama, pa to i ne smatram nekim vrednostima....Kako ste vaspitani kao klinci i koliko se danas pridržavate tog vaspitanja? Koliko vas je vreme promenilo, naučilo da tako ne treba ili utvrdilo na tim vaspitnim pozicijama? Koje su to vrednosti koje su roditelji usadjivali u vas?