Vaspitacica pretukla 3-godisnje dete

makimaki:
Mirjanadz:
Vi trazite krivca??????????????????
e pa svi su krivi!!!!!!!!!! i roditelji i vaspitaci!
svi!
Najbolje je posto problemi krecu od vrtica da lepo mame i tate cuvaju decu kod kuce do 18.-te godine,u medjuvremenu,nastavnici i profesori da drze privatne casove po kucama,zatim da tate idu sa sinovima u vojsku,a mame sa cerkama u diskoteke i nocne izlaske-da ih lepo vaspitaju pa zatim ozene i udaju i svi budu srecni i zadovoljni!
A sto si ti tako "anti-protivna" :twisted:

Zato sto su poceli da prave burek od sargarepe!!!!

Slazem se sa vama, upravo ukoliko nema saradnje sa roditeljima agresivne dece, ponasenje se nece promeniti a cela grupa ce trpeti. I moja kuma u u drzavnnom vrticu, svakodnevno se suocava sa agresivnoscu jednog decaka, koji napada ne samo decu vec i njih vaspitace i problem bi se verovatno mogao resiti da postoji odgovaraju'a saradnja roditelja i strucne sluzbe, medjutim oni ne pridaju vaznost tom problemu i ne zele da saradjuju.

Da cujemo vase komentare. Sta to moze trogodisnjak da uradi :twisted: da bi vaspitacici pukao film :x ?

Kažem ja lepo na mojoj temi "Da li kamenovanje žena doprinosi stabilnijoj porodici" da žene tzv. majke
fizički udaraju samo neposredne dečake a devojčice manipulatorke ostavljaju na verbalnom vaspitanju
a muško ako ne skače kao malo po plotovima i ne vere se po drveću neće biti ni seksa kad odraste
jer se to uči po plotovima i veranjem po drveću, na kraju krajeva i iz žene može da se ispadne
evo izvolte link http://forum.krstarica.com/showthre...menovanje-žena-doprinosi-stabilnijoj-porodici
srece njezine da nije to moje dete.
Da je žensko onda bi se brinuli i za tudje...

Nego jel vaspiač'ca izBosne bona?
Moje komšije ispisale dete iz vrtića jer smtaraju da je mnogo jeftinije da nema bosanske traume po Beogradu

Poslednja izmena:
a muško koje ne savlada veranje po dvreću neće biti sposbno za punije žene
e to je razlog zašto većina muških izbegava bucike a one su baš super
zabluda nesposbnih muškaraca kojima majke nisu davale da skaču preko plotova je da će se ugušiti ispod bucike
a kad je neko video da se miš ugušio ispod plasta sena?

naš narod je pun predrasuda

Poslednja izmena:

Back