VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA

Ремонтер

Iskusan
Banovan
Poruka
6.710
VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA: Otišla sam po dete, a zatekla je u modricama i podlivima! A ONDA JE DALA ŠOK ODGOVOR!Foto: Privatna Arhiva
UŽAS MAJKA IZNELA JEZIVE OPTUŽBE
VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA: Otišla sam po dete, a zatekla je u modricama i podlivima! A ONDA JE DALA ŠOK ODGOVOR!
DRUŠTVO 26.06.2018. 16:03h

Vaspitačica Jovana Atanasković, koja je i vlasnica privatnog vrtića "Super bubamara" u Paraćinu, tukla je bebu staru godinu dana, tvrdi za Kurir Nevena Filipović, majka povređene devojčice.

Ona kaže da se incident desio 5. juna, jer kad je toga dana posle posla došla u vrtić, zatekla je svoju ćerkicu u podlivima i modricama.

- Tog dana imala sam neki čudan osećaj i vaspitačici sam poslala poruku u 11 sati i pitala kako su, ona mi je nakon 50 minuta odgovorila da su dobro. Otišla sam po dete u pola pet i zatekla je u modricama i podlivima. Kada sam je videla, bukvalno sam pala na stolicu i počela da plačem. Vaspitačica, koja je i vlasnica ustanove, rekla mi je: "Imali smo mali peh." Molila sam je da mi prizna da li je moje dete palo, klela se da nije. Navodno se moje dete zaletelo iz hranilice i nju udarilo u nos, pa su se tako stvorile modrice - priča Nevena.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3074533/vaspitacica-mi-je-tukla-bebu

Poslednja izmena:
beba od godinu dana ne moze po zakonu ni u jaslice. zato ne ser.ite.

beba od godinu dana se zaletela iz hranilice :D

- - - - - - - - - -

VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA: Otišla sam po dete, a zatekla je u modricama i podlivima! A ONDA JE DALA ŠOK ODGOVOR!Foto: Privatna Arhiva
UŽAS MAJKA IZNELA JEZIVE OPTUŽBE
VASPITAČICA MI JE PRETUKLA BEBU! JEZIVE OPTUŽBE MAJKE IZ PARAĆINA: Otišla sam po dete, a zatekla je u modricama i podlivima! A ONDA JE DALA ŠOK ODGOVOR!
DRUŠTVO 26.06.2018. 16:03h

Vaspitačica Jovana Atanasković, koja je i vlasnica privatnog vrtića "Super bubamara" u Paraćinu, tukla je bebu staru godinu dana, tvrdi za Kurir Nevena Filipović, majka povređene devojčice.

Ona kaže da se incident desio 5. juna, jer kad je toga dana posle posla došla u vrtić, zatekla je svoju ćerkicu u podlivima i modricama.

- Tog dana imala sam neki čudan osećaj i vaspitačici sam poslala poruku u 11 sati i pitala kako su, ona mi je nakon 50 minuta odgovorila da su dobro. Otišla sam po dete u pola pet i zatekla je u modricama i podlivima. Kada sam je videla, bukvalno sam pala na stolicu i počela da plačem. Vaspitačica, koja je i vlasnica ustanove, rekla mi je: "Imali smo mali peh." Molila sam je da mi prizna da li je moje dete palo, klela se da nije. Navodno se moje dete zaletelo iz hranilice i nju udarilo u nos, pa su se tako stvorile modrice - priča Nevena.

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3074533/vaspitacica-mi-je-tukla-bebu

xaxa do jaja ali do jaja :D

posle kad kazem da je nas narod malouman, dobijem ban. konkretno na ovoj temi najmaloumniji je postavljac.

- - - - - - - - - -

zamislite koji bih ja bio ponosan Srbin da imam sina od godinu dana koji ze zaleti iz hraniice i spici vaspitacicu u nos? ma kakav zivojin misic... :D

axaxaxaaxax a ***** ti zivot i glupandere... ne, ovo je previse za mene... :D

- - - - - - - - - -

zamislite koji bih ja bio ponosan Srbin da imam sina od godinu dana koji ze zaleti iz hraniice i spici vaspitacicu u nos? ma kakav zivojin misic... :D

axaxaxaaxax a ***** ti zivot i glupandere... ne, ovo je previse za mene... :D

Narod je prvo malouman, ali onda vrsi pritisak na one koji nisu toliko bas maloumni pa onda ti drugi malo manje maloumni pocnu pod pritiskom da pustaju da vlast prilagodjava ponasanje ovim bas maloumnima i onda se slizu sa maloumnima...
Tako da imamo omasovljenje totalne nebrige prema razlicitim potrebama od maloumnih...

To se nastavlja zatim u sledecem krugu ka jos malo manje maloumnima, samo je sad broj onih koji su u grupi maloumnih veci od pocetnog kruga...
Sada ide pritisak na one koji npr hoce jace obrazovanje, pa se sve to ruga time sto deca koja se padnu u jednoj jedinoj ucionici gde kontrolor neda prepisivanje masovno popadaju a u svim drugim skolama i ucionicama postignu srednje ili odlicne rezultate....pa se i tu izvrsi pritisak na ove malo manje maloumne da se usaglase i to se i desi..

I onda ide krug neceg treceg, zdravstva, ili opet porodica, ili opet gej ili opet sudstvo , uterivanje dugova, ili bilo sta gde se svi sloze da je pravedno da se bude necovek jer tako mora...ili je onaj ugrozeni na neki nacin ispao necovek...

I tako posle 10 krugova, moze se ocekivati da ce osoba moci da upuca roditelja tudjeg deteta zbog tuce u parku, da ce drugar iz skole moci da upuca coveka 20 godina starijeg koji je isao pod ruku sa njegovom skolskom jer je to kao pedofilija,
Pa ce na kraju biti kao u game of thrones, cudaci koji su vernici na neki svoj nacin, sprovode svoju veru, koja sa religijom nema veze...nego njihov osecaj sta je normalno u svetu...

Back