Vasi principi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U ljubavi i sexu..?

I koliko ih se drzite,ako ih imate
Ili nikada ne reci nikad
Imam. Cak ne znam ni da li se to moze nazvati principom ili...
Nikada ne stupam u seksualni odnos samo zato sto trenutno imam zelju i sto mi je taj neko dostupan i simpatican (recimo). Ili neodoljiva seksualna energija i privlacnost ili nista.
Ne vucem nikoga za nos, ne ulivam lazne nade, ne prihvatam tudju paznju iz dosade, hira i samo zato sto sam sama ili sto laska kada nisam sama.
U vezi ne gusim, ne smeta mi njegova sloboda i potreba za osamom i ne dozvoljavam da to on uzurpira meni.
Dajem i ocekujem odanost u smislu diskrecije i odnosa bez straha od kompromitovanja.

U ljubavi i sexu..?

Ili nikada ne reci nikad

uvek me je zanimalo kako neko musko moze da navata one ribe sa tri tone sminke i crvenim mrezastim carapama..secam se kad sam isla na zurku pre par godina riba/prase ulazi u wc u klubu i vidim ja da ne mogu da joj vidim liceXD a ona riba dodaje jos sminke..i sve mi nekako curi na sve strane i kontam ja da sve ima svoje trziste al ja da sam musko ne bi je ni takla..znaci ovde ne pricam o vezi vec o cistom s3xu i privlacnosti..ono gadno mi je XD
ps: i nemam nista protiv buca al moze sve da izgleda lepo kulturno i sexy..

U ljubavi i sexu..?

Ili nikada ne reci nikad

pa sta znam bas da li su to principi....cesto ljudi koji masu nekim principima ustvari masu nekim drugim stvarima.
ja mogu da kazem sta nevolim, sta izbegavam i od cega, eventualno, bezim.
to su ljudi svadjalice, ljudi koji prave drame, ondak ljudi manipulatori i ljudi koji se bave nekim igricama i sl. od toga bezim.

Back