Vasi idoli i idoli vase dece

Kazem, idol je jaka rec, ali ako neko ima postere neke osobe, njegove slike na kompjuteru ili telefonu, slusa tog pevaca, ide na koncerte verovatno taj neko je koliko-toliko "uticajan" na tog pojedinca i donekle formira nacin razmisljanja, ponasanja, oblacenja i sl. jer se dete poistovecuje sa tom "uticajnom" osobom.
Danas svi se gnusamo onoga sto vidimo po medijima, Stojani, Farme, JK, MTV, kako kvare nasu decu, a da li smo mi koji smo rasli uz rock, punk, metal isto tako bili iskvareni i koliko je to uticalo na formiranje nasih stavova, licnosti i ponasanje?

Kazem, idol je jaka rec, ali ako neko ima postere neke osobe, njegove slike na kompjuteru ili telefonu, slusa tog pevaca, ide na koncerte verovatno taj neko je koliko-toliko "uticajan" na tog pojedinca i donekle formira nacin razmisljanja, ponasanja, oblacenja i sl. jer se dete poistovecuje sa tom "uticajnom" osobom.
Danas svi se gnusamo onoga sto vidimo po medijima, Stojani, Farme, JK, MTV, kako kvare nasu decu, a da li smo mi koji smo rasli uz rock, punk, metal isto tako bili iskvareni i koliko je to uticalo na formiranje nasih stavova, licnosti i ponasanje?

ne gnusam se. (bar tv kanala ima dovoljno) sve sto ima kupca i publiku treba da postoji. kad bi me neko pitao, zabranila bih proizvodnju i upotrebu oruzja... ali me niko ne pita. ne znam da li je na moj takav stav uticala muzika ili tv, ali znam da bi bilo strasno kad bismo svi slusali mocarta, npr.

Poslednja izmena:
Sad se setih ovoga:

Ove devojke su presisale JK i ceo Grand, a mladi ciji se stavovi formiraju pomocu ovakvih "uzora" ne znam koliko ce daleko dogurati.

Evo i jedne strofice, koga mrzi da slusa:

Middle finger in the air if your pussy's tight
All the boys are getting hard, down to **** tonight
One thing on my mind
Drink the city dry
Do it all, in the stall,
one boy at a time.
Pull it, pull it up and pull it out
Pull it, pull it, pull it
Flashing, flashing cameras all around
You want this bomb ass pussy
Smashin', smashin' bottles, doing lines