Vashe mishljenje!!

• Začetnik teme Začetnik teme majac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
majac:
E,a jer ti se desilo mozhda da si y swakom dechky trazhila njega i da sy ti swi bili chudni posle njega..;-(

Pet godina sam u svakom drugom decku nalazila nesto njegovo,cak se jedan i zvao kao on!!!Ali valjda kad naidje onaj pravi prosto vise ne pomislis na njega.Pokusaj da skrenes misli na nesto ili nekog drugog, uspece videces...I preskoci jednu godinu tj.nemoj mu cestitati rodjendan da cujes reakciju...

majac:
Pa shta cjy kad mi je josh stalo do njega.....;-(

Pokusaj da izracionalises stvar!
Ako si ti sa njim otvoreno razgovarala o vama,a on ti eksplicitno rekao da od vas vise nema nista,onda ga batali!Trazi nekog drugog,boljeg za tebe, momka.
Uostalom,ne zahvaliti se na rodjendansku cestitku je u najmanju ruku nekulturno.Pa ti sad vidi sa kim imas posla! ;)

Maja, koliko ti imas godina? Nemoj da se zamlacujes. I sama si rekla da je naporan i da stalno trazi paznju. I tu mu je dajes, sa njim i bez njega ti mu pruzas paznju. I njemu to godi. A ti gubis vreme. Ko hoce da bude sa nekim ne razmislja o tome nego se pomiri sa svojom bivsom. Te u tom smislu on verovatno i ne zeli da bude sa tobom. Ne zato sto tebi nesto fali (verujem da si ti jedna sasvim slatka i pametna devojcica) nego zato sto prosto niste jedno za drugo.
Ja bi da sam na tvom mestu,lepo sve slike pobacala, telefon i adresu izbrisala i prekinula sav kontakt. Pa da vidis kako ce ti se svideti neko II kad se malo smiris. I nikakva cestitanja rodjendana, sto on tebi ne cestita rodjendan!?!

Silvie:
Maja, koliko ti imas godina? Nemoj da se zamlacujes. I sama si rekla da je naporan i da stalno trazi paznju. I tu mu je dajes, sa njim i bez njega ti mu pruzas paznju. I njemu to godi. A ti gubis vreme. Ko hoce da bude sa nekim ne razmislja o tome nego se pomiri sa svojom bivsom. Te u tom smislu on verovatno i ne zeli da bude sa tobom. Ne zato sto tebi nesto fali (verujem da si ti jedna sasvim slatka i pametna devojcica) nego zato sto prosto niste jedno za drugo.
Ja bi da sam na tvom mestu,lepo sve slike pobacala, telefon i adresu izbrisala i prekinula sav kontakt. Pa da vidis kako ce ti se svideti neko II kad se malo smiris. I nikakva cestitanja rodjendana, sto on tebi ne cestita rodjendan!?!

da....
potpuno se slazem...

Ne znam da li se on oecjao loshe,ne werujem,jer da jeste on bi mi odgoworio neshto....Ali nije mi jasno da me je toliko voleo da jednostawno ne mozhe bez mene,a odjednom raskine i to ne lichno,nego me je zwao njegow najbolji drug da mi kazhe.... :-(

Silvie:
HWALA ;-)

majac:
E owako...Ja sam bila sa jednim dechkom 8 meseci,pa smo raskinyli zbog neke glyposti...Posle raskida smo se wideli jednom owako bezweze i jednom kod zajednichkog dryga na zhyrci,ali neshto smo malo prichali,a sad kad bi se wideli pitanje je da li bi prichali neshto...Raskinyli smo pre dwe godine....Njemy je bio juche rodjendan,a s' obzirom da on meni ne chestita rodj,shta mislite da li sam pogreshila shto sam my chestitala???POZZZ :cry:

E, Majo C,težak život vas pionira!! Kad porasteš, nećeš više imati ovakvih teških nedoumica! Živa ti bila nama!!!

P.S. Sad iskreno- što ja nemam više ovakvih problema??! ;) :???:

Back