dugi777jezik
Aktivan član
- Poruka
- 1.136
Na Shvedskom stolu, poprilichno volim zalogaj tople pice i potom dve slatke lubenice ( s peteljkom, naravno)... A vi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avesic:on i ja na švedskom stolu ,,,mažemo se raznim sosovima od paradajza sa mlevenim mesom ,,, pavlaka uh ,,,onako rashladjena friško stavljena na sto ,,, stavlja me na tortu -- širim noge ,,,i onda dodju švedjani i kažu da to njihov sto i da moramo da idemo![]()
dugi777jezik:avesic:on i ja na švedskom stolu ,,,mažemo se raznim sosovima od paradajza sa mlevenim mesom ,,, pavlaka uh ,,,onako rashladjena friško stavljena na sto ,,, stavlja me na tortu -- širim noge ,,,i onda dodju švedjani i kažu da to njihov sto i da moramo da idemo![]()
... a, jok ! Dodju Shvedjani i vi ih onda primite u swing-mix i onda malo hladno, malo vrucce, nikom necce biti hladno, a goreccete kao prucce !
Jednom sam voleo zzenu koja je naprasno ostala bez muzza, a ostala sa bebom koju je nudila. Sa kockicom chokolade u ustima (koja se naravno topila), ljubio sam joj grudi... Fantastichan dozzivljaj ! Isto je i ona meni radila. Ne bojte se, nije imala litre mleka, tek poneka kap, ali i to je neshto...
Hajde, gde su vashih 9 i po nedelja, shta ste se stisli, otkachite se i upustite u avanturu ! : P
dugi777jezik:avesic:on i ja na švedskom stolu ,,,mažemo se raznim sosovima od paradajza sa mlevenim mesom ,,, pavlaka uh ,,,onako rashladjena friško stavljena na sto ,,, stavlja me na tortu -- širim noge ,,,i onda dodju švedjani i kažu da to njihov sto i da moramo da idemo![]()
... a, jok ! Dodju Shvedjani i vi ih onda primite u swing-mix i onda malo hladno, malo vrucce, nikom necce biti hladno, a goreccete kao prucce !
Jednom sam voleo zzenu koja je naprasno ostala bez muzza, a ostala sa bebom koju je nudila. Sa kockicom chokolade u ustima (koja se naravno topila), ljubio sam joj grudi... Fantastichan dozzivljaj ! Isto je i ona meni radila. Ne bojte se, nije imala litre mleka, tek poneka kap, ali i to je neshto...
Hajde, gde su vashih 9 i po nedelja, shta ste se stisli, otkachite se i upustite u avanturu ! : P
CaLiMeRo:čovek je hteo da napiše dojila
bebu umesto nudila.
valjda.
avesic:dugi777jezik:avesic:on i ja na švedskom stolu ,,,mažemo se raznim sosovima od paradajza sa mlevenim mesom ,,, pavlaka uh ,,,onako rashladjena friško stavljena na sto ,,, stavlja me na tortu -- širim noge ,,,i onda dodju švedjani i kažu da to njihov sto i da moramo da idemo![]()
OSTALA SA BEBOM KOJU JE NUDILA ----- idiote perverzni ,,,,,,,,kako bre nudila bebu ????
Jooockey:U jbt vesic ti bre vidish perverzije tamo gde ih nema.....nudila je beu sa kockicom cokolade...ide da vozikash svoje rlere...
CaLiMeRo:čovek je hteo da napiše dojila
bebu umesto nudila.
valjda.
Queen_:dugi777jezik:avesic:on i ja na švedskom stolu ,,,mažemo se raznim sosovima od paradajza sa mlevenim mesom ,,, pavlaka uh ,,,onako rashladjena friško stavljena na sto ,,, stavlja me na tortu -- širim noge ,,,i onda dodju švedjani i kažu da to njihov sto i da moramo da idemo![]()
Ja vidim isto šti i Vesićka i muka mi je
Queen_:CaLiMeRo:čovek je hteo da napiše dojila
bebu umesto nudila.
valjda.
da, da, baš su slične reči. Sigurno je slovna greška![]()
Sick, u svakom slučaju
Incognito:Znate sta psihologija kaze o tim 'slucajnim' greskama?![]()
dugi777jezik:Incognito:Znate sta psihologija kaze o tim 'slucajnim' greskama?![]()
Ne lichi mi na tebe da se kao saucheshcce primish na tebe nedostojne "veleumnosti" ovih krebilnih spodoba ?!
dugi777jezik:Ne lichi mi na tebe da se kao saucheshcce primish na tebe nedostojne "veleumnosti" ovih krebilnih spodoba ?!
Incognito:dugi777jezik:Ne lichi mi na tebe da se kao saucheshcce primish na tebe nedostojne "veleumnosti" ovih krebilnih spodoba ?!
Smireno bre... sala mala... to ako je neko ozbiljno pomislio da si pedofil, ili nije shvatio, to je njihov problem...
1. kakve veze ima shto je ona naprasno ostala bez mlekadugi777jezik:Jednom sam voleo zzenu koja je naprasno ostala bez muzza, a ostala sa bebom koju je nudila. Ne bojte se, nije imala litre mleka, tek poneka kap, ali i to je neshto...
raindog:1. kakve veze ima shto je ona naprasno ostala bez mlekadugi777jezik:Jednom sam voleo zzenu koja je naprasno ostala bez muzza, a ostala sa bebom koju je nudila. Ne bojte se, nije imala litre mleka, tek poneka kap, ali i to je neshto...
(dok je dojila bebu )
2. shto je beba relevantna u tvojoj prichi, ako je ova vec ostala bez mleka ?
shta hocesh da kazhesh ?
a)da si je svu posisao pa nije ostalo nishta bebi ?
b) da se i beba nalazi na tvom svedskom stolu (chim je spominjesh )?
:shock:
raindog:![]()
![]()
da da dovoljno, onaj muzz me je zbunio
![]()
![]()
![]()
hehe, breastlover je nashao sve o chemu je oduvek sanjao![]()
dugi777jezik:Na Shvedskom stolu, poprilichno volim zalogaj tople pice i potom dve slatke lubenice ( s peteljkom, naravno)... A vi ?