Vash MENFATAL

Punani_huntR:
evo jos jednog primera koliko su muskarci savrseni a koliko su zene slepe da ih ne vide.

a to da li ima savrsenih muskaraca... naravno da ih ima... ja sam jedan od njih - previse dobar da bih bio istinit - i upravo zato sam zacinio svoju licnost nekim nedostatcima... sto, predpostavljam i drugi momci rade...

BRAVO BRATE!!!!!!!!!ZASLUZUJES DA TI SE PODIGNE SPOMENIK NA TERAZIJAMA ZA PRIMER KAKO IMA OK LIKOVA U OVOM GRADU!!!!!

Yguana:
raindog:
Yguana:
za one kojima je termin nepoznat ALFA-MUZJAK = savrsen muskarac, .....

nisam znala da alfa znachi savrshen :roll:
uglavnom se upotrebljava za muzjaka predvonika, shto valjda podrazumeva da je po nechemu boljih od ostalih, ali da znachi savrshen u to se vec ne bih kladila :roll:

bravo bravo vidi se da si upucena u neke stvari.....al u slengu to to znaci..... :wink:

jedino shto ovo mozhe da znachi da je ljudima rechnik sve siromashniji, i da sve cheshce nemaju pojma shta prichaju :roll:

raindog:
Yguana:
raindog:
Yguana:
za one kojima je termin nepoznat ALFA-MUZJAK = savrsen muskarac, .....

nisam znala da alfa znachi savrshen :roll:
uglavnom se upotrebljava za muzjaka predvonika, shto valjda podrazumeva da je po nechemu boljih od ostalih, ali da znachi savrshen u to se vec ne bih kladila :roll:

bravo bravo vidi se da si upucena u neke stvari.....al u slengu to to znaci..... :wink:
JBG takvo je vreme doslo!!!!ni meni nije bilo jasno u pocetku sto bas to koriste al vremenom preslo u naviku,,,,,....siromasna zemlja pa i recnik poceo da propada.....jel sam ti sad pokvarila vece??mislim bas izgleda da si htela da se napusavas sa nekim.....al onako KULTURNO..... :twisted:

jedino shto ovo mozhe da znachi da je ljudima rechnik sve siromashniji, i da sve cheshce nemaju pojma shta prichaju :roll:

Yguana:
Aphroditi:
Ja uopste ne verujem u te tzv. alfa muzjake i savrsene muskarce. :roll:

LJUDI STA JE VAMA. NEMORA TAJ STVARNO DA BUDE SAVRSEN, STO STE BUKVALISTI?????
KAD NE4KOG VOLIS, VOLIS I NJEGOVE MANE.TAJ NIJE PO DEFINICIJI SAVRSEN ALI ZA TEBE JESTE.....

Aha,...pogresno sam shvatila?! :? :roll:
Ono ALFA mi zaparalo usi.
Moj savrseni ALFA muzjak je moj muz. Inace to ne bi ni bio... :roll:

Back