bice bice.....koja bi lokacija bila idealna...UrBaNiYaK:Dobar dan pa ja sam arhitekta(mislim student, ali bice valjda nesto od mene!)
ne bih bash centar....si iz bg-a?
aj oma ovdi da osmislimo stvar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice bice.....koja bi lokacija bila idealna...UrBaNiYaK:Dobar dan pa ja sam arhitekta(mislim student, ali bice valjda nesto od mene!)
vec ima takav restoranchic...bash sa takvim stolnjacima...i dobrom klopom....opushten trip...samo dzu-box izostaje...sanja:u mojoj kafani sa kariranim stolnjacima ne bi bilo mesta za bilijar. a redneck... nemam nista protiv. samo da nema granda, silikona, dizpova i buldoga.
I meni se svidelo. Ja bih visila tamo stalno.Ana-Marija:Ne bih izlazila odatle!Predivno osmishljeno!![]()
apotekarka:Popodne prostor za proslave dečijih rođendana i igraonica u zatvorenom, od 20h do 22h karaoke bar, do 00h živa svirka (blues&rock, ništa posle Nirvane) a posle ponoći striptiz i ples oko šipke :wink:
Treba li napomenuti da bi to bio i internet kafe?
![]()
apotekarka:Popodne prostor za proslave dečijih rođendana i igraonica u zatvorenom, od 20h do 22h karaoke bar, do 00h živa svirka (blues&rock, ništa posle Nirvane) a posle ponoći striptiz i ples oko šipke :wink:
Treba li napomenuti da bi to bio i internet kafe?
![]()
Revolveras:Saloon sa Divljeg zapada... Sluzi se viski, pivo, tekila, vodka, mleko, radza... Pije se kafa i svi oblici kafe ( kapucino, nes kafa, itd. ) ... Vrata su naravno dvodelna, kao iz vesterna. Stolovi i stolice od drveta. U uglu klavir. Pusta se rokic. Sanker isto kao iz vestrena. Svako vece kafanska tuca obavezna... I caj od kamilice, obavezno...
goodday:karirani stolnjaci i dzubox....
opis nekog kantri klubica....ali previshe je redneck....
ne ide dzubox.....vec sam video matore fajtere sa bilijarskim shtapovima...ne ne ne...nikako..