vash kafic.

sanja:
u mojoj kafani sa kariranim stolnjacima ne bi bilo mesta za bilijar. a redneck... nemam nista protiv. samo da nema granda, silikona, dizpova i buldoga.
vec ima takav restoranchic...bash sa takvim stolnjacima...i dobrom klopom....opushten trip...samo dzu-box izostaje...
ja bi ga imao na gajbi....i fliper..uhh da

Obavezno mora da stoje grickalice na svakom stolu, pusta se rok, narucuju kokteli (i to od recimo:100din. max) , konobari ljubazni,neke lepe slicice na zidu, bez televizora i sa obaveznim caraoke vecerima vikendom! Eto otprilike, to je to na brzinu sroceno!

Eeeeeeeee, ja bih obavezno TV!

I to sa miljeom na njemu...na miljeu gondola ,(k'o kod moje prababe)...a okolo trchkara trije's machaka i napada tanjire gostiju....kojima to naravno uopshte ne smeta...a konobarica..onako..k'o ***** u penziji..nanule sa drvenom potpeticom...neuredna pundja...nokti roze ( do pola oguljen lak)...kecelja obavezno sa flekom od kechapa...pa toliko... :wink:

apotekarka:
Popodne prostor za proslave dečijih rođendana i igraonica u zatvorenom, od 20h do 22h karaoke bar, do 00h živa svirka (blues&rock, ništa posle Nirvane) a posle ponoći striptiz i ples oko šipke :wink:
Treba li napomenuti da bi to bio i internet kafe?
:D

Los pocetak, ali vec od 20 bih ostao i ne bih izlazio.

Sipka, sipka, sipka

:D :D :D :D :D

Otvorio bih kafic na Bahamima i sve bi bilo u blejecem fazonu, palmice, ribe koje te hlade, najrazlicitije vrste koktela i vocnih salata, to bi sve bilo na plazi......uvece bih organizovao zurke do jutra.......jednom nedeljno miss mokre majce i bikini girls............ufffff..........................................

Saloon sa Divljeg zapada... Sluzi se viski, pivo, tekila, vodka, mleko, radza... Pije se kafa i svi oblici kafe ( kapucino, nes kafa, itd. ) ... Vrata su naravno dvodelna, kao iz vesterna. Stolovi i stolice od drveta. U uglu klavir. Pusta se rokic. Sanker isto kao iz vestrena. Svako vece kafanska tuca obavezna... I caj od kamilice, obavezno...

Revolveras:
Saloon sa Divljeg zapada... Sluzi se viski, pivo, tekila, vodka, mleko, radza... Pije se kafa i svi oblici kafe ( kapucino, nes kafa, itd. ) ... Vrata su naravno dvodelna, kao iz vesterna. Stolovi i stolice od drveta. U uglu klavir. Pusta se rokic. Sanker isto kao iz vestrena. Svako vece kafanska tuca obavezna... I caj od kamilice, obavezno...

I like it...

Rusticni zidovi..drvene grede..svaki zid u drugoj fluorescentnoj boji, mesta za stajanje uz sank i mesta za sedenje..pod od betona sa odlivnicima sa strane da moze sa crevom da se pere djubre.sve sto se pije, pusi,duva,zvace,loce,gricka(sitna klopa,semenke,kikiriki i ostalo),...baca se na pod.. to je uslov da se uopste i udje u kafitj....Jedino bi bilo zabranjeno ..fiksanje,pisanje,kenjanje i povracanje....

goodday:
karirani stolnjaci i dzubox....
opis nekog kantri klubica....ali previshe je redneck....
ne ide dzubox.....vec sam video matore fajtere sa bilijarskim shtapovima...ne ne ne...nikako..

To nema veze sa kantri klubovima. Zar ne znas da su ranije kod nas postojali ti restorani sa kariranim stolnjacima i limenim pikslama? MJislim da su i hoteli i moteli imali iste takve stoljnjake i piksle.

Back