Vaše tuče

bratjesam

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.633
Ajde dajte neke vaše tuče. Evo moje od ove dine:

1. Prvo sam se sa jedniim pobio u sali sjeo ga na klupu i sve šakama i nogama u njega. :hvala:

2. Igrali fudbal i posvađam se sa nekim likom i izlomim ga. Nekoliko puta nogom u stomak i baš dosta udaraca u glavu. Eto sad vi. :ok: :bye:

Pre više od dve decenije, zadala sam sebi pravilo da kad zazviždi profesor za kraj časa, uvek prva ulazim u presvlačionicu posle fizičkog i u 4. razredu gimnazije, moja najbolja drugarica koja je bila ljuta tih dana na mene iz ne sećam se kojih razloga, utrčala je pre pištaljke i pre mene i pošto je to uradila namerno, rešila sam da je namlatim, ali je ona namlatila mene i našla sam se u čudu otkud joj tolika snaga ispod tog sala. Bila sam ubeđena da sam mnogo jača od nje jer sam mišićavija.
Od tada ne rizikujem tj. ne bijem se.

Batice, nemo' se ljutis, plasim se ja zestoko frajera kao sto si ti na netu. Brrrrr... Plizzzz, nemoj da me bijes, tako si opasan! Ne zelim postati jos jedna lovacka prica u tvom zivotu sacinjen od niza jedinica i nula :D

Da ne bude klasicna tuca, recimo ovo, na bus stanici napravio grudvu i usao u bus, tri stanice se klackao a grudva se zaledila i stegla, kad sam izasao iz sve snage je bacio napred i jednog matorog puklo po sred face :rotf:

- - - - - - - - - -

To bilo u osnovnoj, tukao sam se dosta u tom periodu i u srednjoj isto, sada ne. Ima sigurno 15 godina.

Najvise sam se tukao u osnovnoj,u srednjoj par puta i u zadnjih par meseci mozda 3-4 puta.
Doduse to i nisu bile tuce,vec par kombinacija i gotovo.

Ljudi koji ne umeju da se biju zamisljaju da su Rambo.

Imao tuca u zivotu ( i nije za hvalu) ,a kad sam postao caca pre 7 god.Nijedna tuca,a i posao me kultivisao.
Izbegavam incidente koliko je god to moguce,sad se samo praznim na dzaku,zgibovi,sklekovi,i sparinzi

pa u ringu ne fasujes krivicnu odgovornost,van ringa je drugacije:think:

За лаке повреде иде прекршајна пријава, за тешке кривична.
За лаке уз употребу предмета као оружја, нпр палице, исто кривична.
Не исплати се тући се, али ако већ дође до ситуације, удари први, удари јако, и удари у браду.

Samo u krajnjoj samoodbrani, ako su svi ali baš svi načini da se izbegne potrošeni.
A voleo bih da znam poluge i ostale rvačke i parterne tehnike, ovako samo lomim vilice a to ne valja

За лаке повреде иде прекршајна пријава, за тешке кривична.
За лаке уз употребу предмета као оружја, нпр палице, исто кривична.
Не исплати се тући се, али ако већ дође до ситуације, удари први, удари јако, и удари у браду.

Samo jos da ga pogodis u bradu i to ti je to :p

Back