red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedeo je satima na klupici ispred moje zgrade i gledao prema mojoj terasi ....
A ja sam satima bila na terasi i gledala njega ...
Tada mi je terasa bila ispisana kredama u boji, morala sam nešto kreativno da radim , da on ne posumnja...
Preteča današnjih grafita.
bila si opasna kad si bila mala....Ja se secam svakog u koga sam bila zaljubljena.Prvi put sam imala simpatiju u vrticu...i to ne jednu vec tri odjednom.Sale,Marko i jos jedan decko imena se ne secam.Onda u osnovnoj skoli su se do cetvrtog smenjivali Milan i Nikola drugovi iz odeljenja.Ucetvrtom sam progledala i zaljubila se u decka iz drugog odeljenja Vladan.E onda sledece godine Srdjan,u sestom i sedmom je bio Marko,u osmom Vlada.Onda je dosla srednja skola,i za divno cudo tu je raspored bio malo redji..samo Stefan iz odeljenja,Milan,i Dalibor brat najbolje drugarice.Posle srednje skole ...pfffffffffff..i prva ljubav pa onda opet par godina....i kraj.Udata.Game over hahah
Ja se secam svakog u koga sam bila zaljubljena.Prvi put sam imala simpatiju u vrticu...i to ne jednu vec tri odjednom.Sale,Marko i jos jedan decko imena se ne secam.Onda u osnovnoj skoli su se do cetvrtog smenjivali Milan i Nikola drugovi iz odeljenja.Ucetvrtom sam progledala i zaljubila se u decka iz drugog odeljenja Vladan.E onda sledece godine Srdjan,u sestom i sedmom je bio Marko,u osmom Vlada.Onda je dosla srednja skola,i za divno cudo tu je raspored bio malo redji..samo Stefan iz odeljenja,Milan,i Dalibor brat najbolje drugarice.Posle srednje skole ...pfffffffffff..i prva ljubav pa onda opet par godina....i kraj.Udata.Game over hahah
Ja sam celu osnovnu bila zaljubljena u jednog Vladu. To je bila javna tajna, a on uopšte nije mario za mene.
E onda je došla srednja škola i počelo je kolo sreće da se okreće (a bogami i moj izgled) pa je bilo svakakvih simpatičnih situacija jer sam ja još dugo bila ubeđena da se uopšte ne sviđam dečacima i morali su da me lupaju toljagom po glavi da bih ukapirala.
![]()
mene mrzi sad da nabrajam
al recimo da mi je prva simpatija bio Nikola iz razreda koji mi je rekao da sam zalizana ko da me je krava lizala
pisala sam na secret garden o tom traumatichnom iskustvu![]()
Ljuljali smo se u parkicu i pokazivali simpatije tako sto smo cuvali ljuljaske jedno drugom dok je neko imao neodlozne obaveze da ode do cesme![]()
Kako su prosle vase prve ljubavi,drzanja za rucice,kakve su bile vase prve simpatije i tako to..
Jel su vas pitali da,,podjete,,ili su vam slali papirice da zaokruzite Da ili Ne.
Mozda je ovo vise za LjiS ali ne bi oni ovo bas shvatili romanticno
![]()
Kako su prosle vase prve ljubavi,drzanja za rucice,kakve su bile vase prve simpatije i tako to..
Jel su vas pitali da,,podjete,,ili su vam slali papirice da zaokruzite Da ili Ne.
![]()
ja nemam sreće u ljubavi :šmrc:
![]()
![]()
Ja nikad nisam bio zaljubljen.
Čak ni u bivšu ženu.