Ваше прогнозе и типови

gost 124731

Legenda
Poruka
63.526
Сутра нам почиње још један ГС, биће пуно мечева ове недеље, посластица за кладионичаре који воле тенис, а знам да нас овде има, па ето... тема на којој можете објавити своје типове, добитне тикете или оне где сте "пали само један пар" итд. : )) Не морају бити само са тениским паровима, подразумева се.

Или просто препишите тикет од мене.
Шалим се, немојте.

нфхг.jpg

Evo srcu mome radosti. Više neću morati ići na Fudbal da kačim moje tikete. Sad takvu temu imamo na Tenisu. Trudite se da ne spamujete temu. Znači što više tiketa, što manje komentara. Mislim da bi bilo poželjno da otvorim posebnu temu za priču o tiketima. To ću uraditi sutra. Da ne zaboravim, da kažem i ovo: ne morate kačiti samo tikete koje ste uplatili u kladionici, ili preko interneta. Otvorite sajt kladionice, popunite tiket i prebacite ga na forum. Ne mora biti uplaćen. Cilj je da mi koji igramo kladionicu pomognemo jedni drugima da dođemo do dobitnih tiketa.

VIdeo sam, video, to je bilo izuzetno lucidno, svaka čast. :ok: :) No na mene su jači utisak ostavili nizovi sigurica, jer znam da je to rizičnije. :ok:
Па не, то је заправо било резонски. Федерер који је и даље довољно добар да долази до четвртфинала/полуфинала нпр. али није више непобедив и има крајње домете. Само га треба сачекати. : )

Али да, омиљени су ми ови тикети са укупном квотом 10-15. Са више парова и бонуса. : )

Pa ja nisam baš neki fan Federera, ali recimo da ga poštujem, za mene je on neprikosnoveni tata tenisa, doktor, tako da ne bih smeo protiv njega, ali famoznu kvotu osam protiv našeg bata Đoše volim da probam. :lol:

Ti dugački sa puno parova su idealni za kafansko druženje, ono kad se raja pali i žari, kuka, psuje, kune, moli, priziva... :lol:

Back