čvrsnica
Domaćin
- Poruka
- 4.321
Sasvim uopsteno govoreci:
Nacionalno osecanje je sasvim licna stvar svakoga.
Potpuno nevezano za poreklo, porodicno ili versko.
bila je sala,a svakako sumnjam da je hrvatskog porijekla,vjerovatno vlasko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hm a moje prezime KANGRGA.....kojeg li je ono porekla....mozda sam ja poreklom od mongola....mozda je bio neki vojskovodja KAN grga......kao npr Dzingis -KAN......da li neko zna nesto o nastanku mog prezimena i kako bih nesto mogao vise o tome saznati?
bila je sala,a svakako sumnjam da je hrvatskog porijekla,vjerovatno vlasko
Ако узмемо у обзир да се Јафетов син звао Јован и да смо ми директни потомци тог Јована, онда је јасно зашто код нас има највише Јована и Јовановића.
Значи неки циган каже ја сам србин и он је као србин?
![]()
Da bas to znaci........
Svako ima pravo na licno svoje nacionalno osecanje, i niko nema pravo da mu to osporava.
A aluzija o Ciganima, iliti Romima nije uopste na mestu.
Znam mnogo Roma koji mnogo vise postuju srpske obicaje, tradiciju od mnogih Srba.
Па могу они да се осећају како хоће али замисли сад да тај циган што се осећа србином, каже ми Срби смо се борили против Турака на косову...
Видиш да твоја дефиниција нације(Француска) не стоји логички.
Или замисли да циган каже: ми срби потомци славног кнеза Лазара...и после тога му сви аплаудирају.Па јел су се цигански преци борили на Косову? Тачно би после тога постао православни Хрват!
Срамота је што се ти цигани које знаш одричу своје културе(која је јако слаба) и присвајају туђу.