Vase pesme

• Začetnik teme Začetnik teme Meki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo neshto shto sam napisao na chasu srpskog , ali je na Engleskom;) :

Vampire

In the depths of my mind
a dark seed grows
it turns my blue blood to black
and makes me thirst for more.

My once healthy flesh
now festers and boils
the sun will turn it
into the infernal soil
where countless bodies lay.

The night is my mother
death is my sister
and for immortality
I offer centuries of sorrows.

You will be my bride
in centuries to come
our howls of pain
will echo in harmony
'till the sun burns us appart.

Jedan drug kazhe da ga ovo mnogo podseca na Dimmu Borgir , ja ih ne slusham pa jel mi mozhe neko reci da li ovo lichi na njih?

@Meki : pesma je po meni dobra;) ako volish da pishesh pesme samo nastavi:-D

Hvala na podrsci.Meni se svidja ali ne slusam Dimmu Borgir i uopste tu vrstu metala,pa ne znam da li lici na njega.

Moja mala velke grudi ima,
pokricu se njima, kada dodje zima,
plivam na njima i kad je oseka i kad je plima.

Kada ih stavim pod glavu, osecam ljubav pravu,
dlacice na njima,golicaju mi usi i sve to jako prija mojoj dusi,
a dusa mi je cista,kao ciste gace,sveze i mirisne kao poljsko cvece,
koje raste na sred baste, moje prsate taste.
A moja tasta brkove ima i ponosi se njima,zavija ih kao Karadzic Vuk
i ispod njih se stalno izvija neki zvuk.

Ona non-stop trtlja,moja cerka ovo,moja cerka ono, mnogo me nervira,
stalno u basti sa motikom pozira,truje komsije o svome cvetu,
kakao se udala za tipa koji voli da jede leba i pastetu i ne drzi dijetu

Ali neka prica,zato babe sluze,rado bi joj oko vrata stavio uze,
pa da ja i moja prsata zena zivimo, u miru,radujemo se svakom skuvanom krompiru,
posecujemo njenu drugaricu Elviru,idemo na more,pokazat njene atribute
jer na Jadranskom moru ne moramo nositi kapute.

evo vidis,to ti je umetnost!!!

Ja bih okacio tekstove mog benda ali puni su psovki pa ne mogu svaku drugu rec da cenzurisem! A ovo sto ste pisali...to je sve napisano pod uticajem hima i slicnih popularnih zanimacija...daj bre, pisi nesto ozbiljno a ne "cas tame je dosao, sad cu d' idem da se obesim u mracnoj sobi punoj senki!" to se prerasta...;)

Ja bih okacio tekstove mog benda ali puni su psovki pa ne mogu svaku drugu rec da cenzurisem! A ovo sto ste pisali...to je sve napisano pod uticajem hima i slicnih popularnih zanimacija...daj bre, pisi nesto ozbiljno a ne "cas tame je dosao, sad cu d' idem da se obesim u mracnoj sobi punoj senki!" to se prerasta...;)

Ja volim Him.

Ja sam jedno vreme batalila HIM...Sada ih,kao,vise slusam :lol:
U zadnje vreme,punk i rock slusam najvise..A tvoj bend..Koju to vrsta muzike svirate?:)

Evo neshto shto sam napisao na chasu srpskog , ali je na Engleskom;) :

Vampire

In the depths of my mind
a dark seed grows
it turns my blue blood to black
and makes me thirst for more.

My once healthy flesh
now festers and boils
the sun will turn it
into the infernal soil
where countless bodies lay.

The night is my mother
death is my sister
and for immortality
I offer centuries of sorrows.

You will be my bride
in centuries to come
our howls of pain
will echo in harmony
'till the sun burns us appart.

Jedan drug kazhe da ga ovo mnogo podseca na Dimmu Borgir , ja ih ne slusham pa jel mi mozhe neko reci da li ovo lichi na njih?

@Meki : pesma je po meni dobra;) ako volish da pishesh pesme samo nastavi:-D[/Q

Pa ,odgovorite coveku kad lepo pita! :D

U pravu si....
Metal je generalno jako glupa muzika....toliko glupe maste i fantaziranja se vrti oko tog zvuka....a i zvuk je bzvz....boze kako je metal glup....

HIM je rock, da se ne bi odma primili da me pljujete :D

Ovo je bezdan bez vazduha.Samo zalutala bezoblicna bica stu tu da prave drustvo miru.Dusa nije tu...luta i luta...trazeci nesto..probija se kroz trnje da bi dosla do zamka slobode.Nema nade.
Ovo nije kraj.Ledeni ambis iza koga ne dise nista,samo crne oci su tu,nijedan zivi stvor da pravi drustvo ovoj mucnoj seti.Dusa nije tu,luta kroz vreme..nek stane za tren da ostanemo samo ja i praznina.Nema ljubavi.
Ovo je ponor.Crna rupa na dnu,bez svetlosti.Tama i bol.Hladno grotlo mraka guta me.Nijedno toplo telo da me zgreje,nijedan vreli dah da osetim da jos neko dise ovde! Cija je ovo kuca? Cija je ovo kuca bez prozora? Ima li koga?! Sem mraka...
Reka usnulih dogadjaja,nikad nezapoceto prolece..svi prizori proslosti prolaze mi pred oci kao ubrzani film...Nemam snage da nastavim! Ima li koga?! Sem noci...
Dusa nije tu...luta i luta,davi se u moru krvi..ostaju samo molitve.UPOMOC!!!

:lol: :lol: јадно дете xD

Мој стих:

Јашем на свом црном ату ка заласку сунца и спејс шатлу. :oops: :mrgreen:

U pravu si....
Metal je generalno jako glupa muzika....toliko glupe maste i fantaziranja se vrti oko tog zvuka....a i zvuk je bzvz....boze kako je metal glup....

HIM je rock, da se ne bi odma primili da me pljujete :D

nije metal glup, samo su neke stvari lose kao i svugde... recimo takve patetike od tekstova poput hima... ne, ali kapiram to, 100 ljudi, 100 cudi...ili malo vise... svako voli razlicito, zavisi u kakvom je periodu zivota... mnogi vole gotik koji je isto depresivan ali ozbiljniji od stvari poput emo panka i love metala... mnogi takodje vole i ekstremne brutalne mracne stvari poput bleka i deatha... nista od toga nije bas za baciti...osim emoa :lol: a sto se tice zvuka, metal i hc su zakon. trenutno mi najvise leze tresh i hc tekstovi, u takvom sam raspolozenju zadnjih meseci...

Da,ali meni je jako bespredmetna muzika koja govori o vilama,vukodlacima,zamkovima,goblinima,vampirima,patuljcima,tami,krvi,bla,bla....*** kakvo sr.anje....
chemu to?

Ali kada na primer Zack i Rage-a kaze....

What? The Land for free?
Who ever told ya that is your enemy!

kako to vec savrseno zvuci i ima smisla u danasnjoj situaciji....
Ni jedan vampir,krv, ni vila u metal textu,ma koliko to bile jake i opasne reci nemaju tu snagu...

moje pesme su uglavnom zvuka nalik treshu, deathu, hevi metalu, a tekstovi obradjuju najrazlicitije teme, rat, drustveni i politicki problemi, bes, pobuna protiv pogresnog sistema i globalizacije i urbane isfoliranosti, pijenje, istorijski motivi, bitke, vitezovi...

Da,ali meni je jako bespredmetna muzika koja govori o vilama,vukodlacima,zamkovima,goblinima,vampirima,patuljcima,tami,krvi,bla,bla....*** kakvo sr.anje....
chemu to?

Ali kada na primer Zack i Rage-a kaze....

What? The Land for free?
Who ever told ya that is your enemy!

kako to vec savrseno zvuci i ima smisla u danasnjoj situaciji....
Ni jedan vampir,krv, ni vila u metal textu,ma koliko to bile jake i opasne reci nemaju tu snagu...

metal nije samo o buntovnistvu i revoluciji, tako je pocelo, ali danas ta muzika opeva i mnoge druge stvari... sustina metala je da na snazan nacin sa tvrdim zvukom gitare podigne odredjenu temu pretocenu u pesmu... oni koji vole power vole da pojam vile vide kao nesto sto sa sobom nosi i snagu pored senzualnosti. snaga je bitan faktor. i u zivotu. zato gotivim fila iz pantere sto ima tu rec istetoviranu na glavi

moje pesme su uglavnom zvuka nalik treshu, deathu, hevi metalu, a tekstovi obradjuju najrazlicitije teme, rat, drustveni i politicki problemi, bes, pobuna protiv pogresnog sistema i globalizacije i urbane isfoliranosti, pijenje, istorijski motivi, bitke, vitezovi...

A koga danas zanimaju vitezovi,bitke i cuda ? Ne kapiram jos ove koji opevaju tamo neke norveske bogove...daj brate...
Ako pises o pobuni,besu,pijanstvu,urbanoj isfoliranosti ti si onda brat panker :lol:
Te teme su daleko zanimljivije jer se ticu svih nas i odvijaju se bas tu pored nas...a ne na nekoj livadi u norveskoj :wink:

A koga danas zanimaju vitezovi,bitke i cuda ? Ne kapiram jos ove koji opevaju tamo neke norveske bogove...daj brate...
Ako pises o pobuni,besu,pijanstvu,urbanoj isfoliranosti ti si onda brat panker :lol:
Te teme su daleko zanimljivije jer se ticu svih nas i odvijaju se bas tu pored nas...a ne na nekoj livadi u norveskoj :wink:

vrd.... :P

Рок бенд, помало метал текстови... ај реци да није моћно. 8)

High noon
Oh Id sell my soul for water
Nine years worth
Of breakin my back
Theres no sun in the shadow of the wizard
See how he glides
Why hes lighter than air
Oh I see his face

Where is your star
Is it far, is it far, is it far
When do we leave
I believe, yes, I believe

in the heat and the rain
With whips and chains
Just to see him fly
So many die

We built a tower of stone
With out flesh and bone
Just to see him fly
Dont know why
Now where do we go

Hot wind moving fast across the desert
We feel that our time has arrived
The world spins while we put his wing together
A tower of stone to take him straight to the sky
Oh I see his face

Where is your star
It is far, is it far, is it far
When do we leave, yeah
I believe, I believe

*

All eyes see the figure of the wizard
As he climbs to the top of the world
No sound as he falls instead of rising
Time standing still
Then theres blood on the sand
Oh I see his face

Where was your star
Was it far, was it far
When did we leave
We believe, we believe, we believe

In the heat and rain
With whips and chains
To see him fly
So many die
We built a tower of stone
With out flesh and bone
To see him fly
But why, it dont rain
With all our chains,
Did so many die
Just to see him fly
Look at my flesh and bone
Now look, look, look, look
Look at this tower of stone
I see a rainbow rising
Look there on the horizon
And Im coming home
Coming home, Im coming home

Time is standing still
He gave me back my will
Oh, oh, oh, oh
Going home
Im going home
My eyes are bleeding
And my heart is weeping
We still hope, we still hope, oh
Take me back
He gave me back my will
Oh, oh, oh, oh
Going home
Im going home
My eyes are bleeding
And my heart is weeping
We still hope, we still hope, oh

Take me back, take me back
Back to my home, oh, oh...

to je jbno tacno i zato i gotivim te svakidasnje teme, zato sto su tu oko nas, a mnogi ih ne vide i slepo se utapaju u neke glupe moderne trendove koji nista ne donose osim zaglupljivanja... sve je to sa razlogom, oni na vrhu hoce da imaju glupe nacije, mase koje rade i ne razmisljaju... tome vodi globalizacija i pink i ostali shitovi... al aj sad, ne znam ni zasto ovo ispricah... poenta je, gotivim svakidasnje teme ali i istorijske i mitoloske istovremeno. delom sam realan i izrazavam odredjena nezadovoljstva (prema sistemu i pogresnim ljudima i losim ljudskim osobinama) ili zadovoljstva (alkohol) kao braca pankeri ;) a delom sam i negde drugde, u mestima i vremenima koja su mi mnogo bolja od ovdasnjeg. ne znam, ja licno volim da spajam to dvoje cesto, pa to ispadne nesto prilicno originalno. na primer, kosovo je bilo u srednjem veku u slicnoj poziciji kao danas, pa se tu pravi paralela kako oduvek postoje neki medju nama koji bi prodali bracu i zemlju, i nekad i sad. i vikinzi i milos obilic su pili i zaebavali se. to su bili gotivni ljudi. i tako dalje... ja licno ne pisem bas o zmajevima i vilama, retko kad mi to izaziva bas neku snagu. vise o ratu i politici i tom pojmu vecitog ubijanja i razaranja medju ljudima. vise o nekim realnijim stvarima koje se veoma dobro vezuju za nase drustvo... to su te neke stvari koje su vecne, fenomeni koji ce oduvek biti prisutni na svetu. to su prave teme. pitati se sta je kljucno i zasto odredjene lose strane drustva i odakle vuku korene. fensi grand shit nije tek tako dosao, to sve vuce korene iz turbo folk shabanske kulture nastale u ratnim vremenima. opet rat. svako zlo vuce korene iz veceg zla. i tako dalje, da ne smaram vise o filozofiji... ljudi zapitajte se sta su prave teme, sta je ono sto se trazi danas, sta je ono u muzici sto nas pokrece, kad u nekoj pesmi osetimo snagu i poentu, a ne samo neke povrsne prizemne teme (nemam nista protiv panka ;) )... zasto je metalikin four horsmen bolji od hit the lights? neko bi rekao, four horsmen govori o biblijskim mitoloskim likovima jahacima apokalipse koji silaze s neba da sve sj-ebu, koga jos to zanima danas? ti pojmovi su metafora za ono sto je zapravo svuda oko nas... zato treba gledati dublje u pesmu, ne samo suditi o njoj u fazonu "to se desilo negde u norveskoj, neki glupi vitezovi, to je glupo jer toga danas nema"... mislim, sta koji k***c... poz ;)

ma sto se tu prepires, pobij * i gotova stvar

alucard.jpg

Back