Vaše mišljenje?

Jel si primetio kako pajseri vole da iskombinuju odelo, košulju i kravatu sa najk patikama ili bilo kojim drugim patikama?

Ma to ti je sad trend što retardiranije, to bolje. I sad sve sa svime ide. To sad kao oslikava njegov neki personaliti i posebnost i kako je on neshvaćeni umetnik, a nikako to da je čist tupadžija.

Isto tako, recimo, svaki dan viđam po tako nekim javnim ustanovama ili na primer na aerodromu, i žene i muškarci obučeni kao da su sad ustali iz kreveta, samo nazuli papuče. Krmeljivi, čupavi, a i ajde što su majice na bretele i šorcevi u pitanju, nego to sve prljavo i izgužvano...
Pre sam bio na nekoj sahrani, žene mahom u suknjama, čak par njih i u mini suknjama i papučama. I sve to mene uvek pravdaju, pa šta ću kad je vrućina i 50 stepeni. Kao... Pa ja sam bio u farmerkama, cipelama i košulji pa ne crkoh.

Ma to ti je sad trend što retardiranije, to bolje. I sad sve sa svime ide. To sad kao oslikava njegov neki personaliti i posebnost i kako je on neshvaćeni umetnik, a nikako to da je čist tupadžija.

Isto tako, recimo, svaki dan viđam po tako nekim javnim ustanovama ili na primer na aerodromu, i žene i muškarci obučeni kao da su sad ustali iz kreveta, samo nazuli papuče. Krmeljivi, čupavi, a i ajde što su majice na bretele i šorcevi u pitanju, nego to sve prljavo i izgužvano...
Pre sam bio na nekoj sahrani, žene mahom u suknjama, čak par njih i u mini suknjama i papučama. I sve to mene uvek pravdaju, pa šta ću kad je vrućina i 50 stepeni. Kao... Pa ja sam bio u farmerkama, cipelama i košulji pa ne crkoh.

Nemoj da se iznenadiš ako vidiš kako prave selfije na sahranama. Posle to na FB valjda i lajkovi samo pljušte.

Ja sam jednom prisustvovao nekoj sahrani kad je došao neki lik u japankama, bermudama i sa kapom na glavi, pa je sveštenik morao da ga opomene da skine kapu.

Vidim, ovaj voditeljkin dekolte van nimalo ne smeta...što bi to za ovog čoveka bilo "demode"?Ne smeta mi, inače.
Uredno je čovek depiliran. Sad da mu vire dlake iz košulje, bilo bi malo neumesno za TV.
Tacno tako.

On je uredno depiliran,pristojno sedi,pristojno se ponasa,pristojno gestikulira,pristojno je obucen.Ovo dvoje pored pristojno izgledaju takodje.

Da je dlakav,raskopcan,sa izguzvanom odecom,vulgarnom gestikulacijom,ponasanjem to bi bilo nepristojno.

Bilo je ovde tema u kojima su razapinjali i one obučene u farmerkama. Trenerke ne smeš ni po kući.
Taj sveštenik naplaćuje po sahrani 100e,na svu muku koja snađe porodicu, ali jeste pristojno obučen.
Mnogo je tu fomalizma.

Back