Vaše mišljenje?

S1MCRO

Elita
Poruka
23.890
Zanima me šta žene pomisle kad vide stajling poput ovog koji fura ovaj tip (ne mogu da ga nazovem gospodinom) dole.

Dakle, košulja ili polo majica, široko raskopčana, obično jer mu je vrućina ili jer ga guši zbog, jelte, širine vrata.

Po meni, ovo je vrhunski primitivizam čak i kad se ovako izađe na ulicu a kamoli pred kamere.

Zanima me šta žene pomisle kad vide stajling poput ovog koji fura ovaj tip (ne mogu da ga nazovem gospodinom) dole.

Dakle, košulja ili polo majica, široko raskopčana, obično jer mu je vrućina ili jer ga guši zbog, jelte, širine vrata.

Po meni, ovo je vrhunski primitivizam čak i kad se ovako izađe na ulicu a kamoli pred kamere.
Vidim, ovaj voditeljkin dekolte van nimalo ne smeta...što bi to za ovog čoveka bilo "demode"?Ne smeta mi, inače.
Uredno je čovek depiliran. Sad da mu vire dlake iz košulje, bilo bi malo neumesno za TV.

Nije reč o dlakama već o trendu pokazivanja istih okolo i tome da većina ne vidi ništa nepristojno u tome.

Do sada uglavnom poražavajući odgovori, barem što se mene tiče. Neki čak ne vide ni razliku između prizora ženskih i muških grudi :sad2:

Ih nepristojno, pa to je majka priroda tako udesila, kod žena eventualno i hirurzi plastičari, znači i nauka i tehnika su pripomogli majci prirodi, i ne bi se trebalo toga stideti, što kaže i narodna pjesma ''čudna šuma je to...''...

Sto bi mi smetalo,njegova stvar. Licno mi se ne dopada u ovom izdanju,ali to je samo moje misljenje,ne vidim to kao nesto preterano nepristojno. Ima puno gorih stvari.

Ma kakvi bre, pegice su onako baš, baš hot. I još kad idu uz kratkokosu frizuricu, pa ima li šta privlačnije. :ok: Manastirka brate, u dogledno vreme mogla bi i neku tvoju fotku javno objaviti na prigodnim forumskim temama.

Ok, mozda je trebalo ispostovati emisiju estetski kakva god da je, pa zakopcati tu kosulju... ali realno, covek je u nekim godinama, ne treba zameriti. Ne mogu bas da slusam celo izlaganje jer mi nesto nije interesantno, ali izgleda da se borio nesto da objasni i da je neki ucen covek, nemam zamerke nakon 2-3 min.
Ljudi koji su upoznatiji sa materijom mogu da komentarisu sta je govorio, a ja... eto-stajling. Sta znam.
Ovo je osoba koja ne tezi da bude modno komentarisana, realno.
Kako li se samo usudio da se pojavi pred kamerama, a da ne zna da ce neko da komentarise njegovu kosulju???
Licno ga gledam kao starijeg gospodina na cijem mestu je mogao biti moj deda, pa tako stvarno nemam komentara na stajling, i volela bih da se osobe u toj dobi ne gledaju kroz iste naocare kroz koje se gledamo (nazalost) mi, blizi generacijski, medjusobno.
1567023371207.png

Poslednja izmena:
Ja sam video i postavio samo zbog košulje, ne zbog teme o kojoj priča.

Inače, ovo nije usamljen slučaj. Naprotiv, većina muškaraca se ovako raskopča a viđam i neke starije po gradu koji u sred bela dana podignu polo majicu i otkriju stomak, toplo im valjda. Težak primitivizam.

Meni se nikad ne dešava da je otkopčano više od jednog dugmeta i ovo mi je sve težak seljoberizam.

Ajde bgt, da izvines, @S1MCRO, sta? Sta starijim ljudima vise ima da se zamera? Da li je zakopcao kosulju?
Da samo licno, bila bih eksplicitnija, a posto nismo, eto-imaj postovanja za te ljude jer da nije njih, ne bi bilo ni nas (Uh, nisam nameravala da ispoljim ovoliko patosa u prvim porukama...
1567025134097.png
).
I ovo je skaradno, a nije skaradno kad devojka seta guzove u sorcu tako da ne znas da li se to zove sorc ili izgovor za sorc? Please!
1567025249984.png

Back