Vaše mišljenje ?

zico94

Početnik
Poruka
35
Pozdrav svima, treba mi vaš savet ili bar neko "stručno" mišljenje.

Planiram da kupim Grafičku Kartu do 1gb al' nisam siguran na koju da se opredelim.
Tj nisam siguran koja bi mogla da se uklopi u sistem i konfiguraciju mog kompjutera.

Evo slika konfiguracije mog komp-a. (nije nesto, al' sluzi dobro jbg)

LINK

Poslednja izmena:
Zasto overkill?...pa radi se o dual core procesoru...da ne pricam o OC mogucnostima istog.
Posle bi trebao da ubaci neki quad i da bude spokojan. :mrgreen:

Ne znam kakvo napajanje imas, ali preporucujem ti LC Power SuperSilent 600W. :think:

Poslednja izmena:
Da se u'vatim za glavu i lupam o' zid. Najbolju cu sliku tad' imat. :) heheh

•Kad sam slikao ovo imao sam samo Aimp-a (aud player) pokrenut.

Ne znam ni ja sam kakvu graficku bi' trebalo i sta bih mogao da uzmem.
Hocu neku do 1gb, tj ocu ove nove igrice da gonim. Znaci neka gamerska graficka, neka me sluzi 5meseci a posle toga dodacu bolji procesor i vise ram-a ako je potrebno. :/

ps : Jel' maticna ok i ram ?

Da se u'vatim za glavu i lupam o' zid. Najbolju cu sliku tad' imat. :) heheh

•Kad sam slikao ovo imao sam samo Aimp-a (aud player) pokrenut.

Ne znam ni ja sam kakvu graficku bi' trebalo i sta bih mogao da uzmem.
Hocu neku do 1gb, tj ocu ove nove igrice da gonim. Znaci neka gamerska graficka, neka me sluzi 5meseci a posle toga dodacu bolji procesor i vise ram-a ako je potrebno. :/

ps : Jel' maticna ok i ram ?
ram bi mogao da dodaš još 2gb , grafiku slobodno uzimaj šta sam ti rekao nećeš pogrešiti uopšte

Procesor ti je sasvim OK, ram memorije bi trebalo još, a grafika minimum 1gb, ddr5, 128bit. To je na primer hd 7770, srednja klasa - odlična. Kod mene je Intel dual core e6300 (2.8ghz, 2mb cashe, fsb 1066), 4gb ddr2 800mhz i radeon hd 5770, napajanje 450w neko bez veze (tri godine cela konfiguracija radi perfektno) - Crysis 3 ide bez problema u 1920x1080 i high detaljima, kao i Bioshock infinite, Far Cry 3, Dead Island riptide, itd. Ako sve igrice i programi teku glatko i sa ovom konfiguracijom, stvarno ne vidim razlog ulaganja od nekoliko stotina eura ... samo ti kupi tu grafičku i ako možeš još 2 gb rama (to ti je oko 120 eura) i bog da te vidi!

Back