pa zavrsio sam devetu prosle godine(85.god).Znam veoma dobro da vicko ne predaje a za simica nisam siguran.sve u svemu,u devetoj gimnaziji oni su bog i batina....
maja,moze da deli ocene kako zeli,ja je poznajem u jednom drugom svetlu...kad je tek dosla...
medjutim,nisu joj ni ostale kolege iz matematike nista bolje..ima li nekog da mu predaje jasna...
sve u svemu,skola je...ono,krsh..ne dajte da vas pale kako ste u ne znam kakvoj elitnoj skoli,kako cete imati ne znam kakvo znanje posle nje,kako cete da se upisete bez problema na fakultete jer,jelte,sve su vas oni naucili....
cuj,elitna skola..pa to je cista ironija,pogledajte samo kakve budale rade po njoj,pogledajte samo na sta skola lici,pogledajte samo kakav je odnos direktora prema ucenicima...
a to da ide i da slusa po ucionicama je tacno(rece mi jedna profanka jednom prilikom...)
i da su najgori nacionalisti i zaludjenici za religiju i to je tacno...ne dao vam bog da prijavu za maturski ispit napisete latinicom,ili da predate rad napisan latinicom...
greh je to...
pozdrav
djole