- Poruka
- 7.475
Занима ме ваше идеолошко уверење драги моји форумаши и форумашица.
Ја сам православни националиста да чујем ваше.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Занима ме ваше идеолошко уверење драги моји форумаши и форумашица.
Зашто немаш опцију "либертаријанац"?
Ja sam "Militantni nacionalista"!
Размишљао сам да је ставим али нисам онда би исто могао да ставим и опцију усташа.
Какве везе анархисти имају са усташама ?
Имаш опцију либерал.
Ja sam Internacional Socijalista, koji nepobitno veruje u Isusa Hrista.![]()
Јбг...онда ја нећу да учествујем у анкети. Не препознајем се у понуђеним опцијама.![]()
Ne prepoznajem se ni ja...
_nobody_
Srbija je u velikoj nevolji upravo zbog nedostatka iskrenog nacionalizma ,dok je antinacionalizam u izrazitom porastu.
To su faktori koji bitno uticu na stabilnost drzave kao i na njenu nezavisnost.
Ako zelite da tema ostane, drzite se strogo SVOG stava i uverenja, a nemojte karakterisati ostale forumase,
U suprotnom, tema ce biti zakljucana.
Iskren nacionalizam je kada se tapse uspesima Djokovica, kada se oseca radost zato sto je jedan mladi Srbin najbolji matematicar na svetu, kada se potigne neki ekonomski ili kulturni uspeh, kada pisemo cirilicom ili se drzimo tradicije ne namecuci je drugima i td...
To je ZDRAV NACIONALIZAM.
Iskren nacionalizam je kada se tapse uspesima Djokovica, kada se oseca radost zato sto je jedan mladi Srbin najbolji matematicar na svetu, kada se potigne neki ekonomski ili kulturni uspeh, kada pisemo cirilicom ili se drzimo tradicije ne namecuci je drugima i td...
To je ZDRAV NACIONALIZAM.