Aco, idi isprazni negde mooda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ovako.ja sam prvo shvatila da je rec o detetu mladjeg uzrasta (osnovna skola recimo) koje je to boga pitaj gde i kako pokupilo.И кад видиш да не можеш, и да на сваку твоју примедбу има 100 одговора, из којих се види да је о тим стварима много размишљао и донео став? На пример, ти везе немаш о Јеврејима или неким појединостима везаним за светски распоред капитала и политичке околности јер о таквим стварима никад ниси ни размишљала, а дете ти (не теби, него хипотетички) зна Протоколе сионских мудраца, Мајн Кампф и Одабрана дела Димитрија Љотића напамет, и још милион других ствари о којима је чатовао са својим друговима са "Стормфронта".
Ако се и сама тим темама ниси озбиљно бавила, па да можеш на аргументован начин да га оповргаваш, не би имала никакве шансе. Или, још горе, да једноставно не жели да те слуша. Наравно, свима њима после неколико година дође "из дупета у главу", али не може бити твоја кривица ако је он својом слободном вољом одабрао шта ће да воли, шта да мрзи и за шта да се занима.
Ma treba ga izbubecati dobro.A i shto ga je mali nazvao Jevrejem.Sam Isusu je bio Jevrej.Treba biti ponosan ako je neko u toj veri.Jevreji su tako radan narod
Ma treba ga izbubecati dobro.A i shto ga je mali nazvao Jevrejem.Sam Isusu je bio Jevrej.Treba biti ponosan ako je neko u toj veri.Jevreji su tako radan narod
naravoučenije - ako hoćeš da razgovaraš o Jevrejima - izbjegavaj vladike.jelika3eden - Jesi li se upitao zasto se hristos bas pojavio medju jevrejima? Jedan vladika mi je dao odgovor - lekar uvek prvo obilazi najteze pacijente.
Jel' Ti to vladika još nešto rekao ... samo nisi još uvijek spreman da to podijeliš sa nama?A to je li bio jevrejin ili Palestinac, o tome se da raspravljati.
Što se qrchi kad ne zna da letija bi se zapitala što mi je dete takav mlakonja..
Da li bi ste se zapitali malo da vam dete dodje sa par rana na glavi, i kaze da se pobio sa deckom iz skole, i mrtav ladan isprica da je on tog decka vredjao zato sto je Jevrejin na sta ga je ovaj ubio od batina.
Da li bi ste se bar malcice zapitali?
hitlerovom sinu sada griješ pitu bacila si moju od zumbula kitu.
postala si dama crnog kupleraja a ja cu da hladim trumanova jaja.
angažovao bih to dete u praktičnim stvarima (da ne kažem poslovima)
kroz koje bi došlo do zaključka da nije važno koje si vere, nacije i boje kože.
Možda u nekom idiličnom svetu... utopiji... ali u stvarnom životu to je vrlo bitno....zaključka da nije važno koje si vere, nacije i boje kože.
Opet ne pali, jer ti uglavnom naebu najviše jer ih kasnije niko neće... jedina varijanta je da zapali za Ameriku, a opet tamo će da bude svedok važnosti boje kože, veroispovesti i nacionalnosti.Potrudio bih se da prođe kroz neka iskustva koja će mu prirediti šansu da sam zaključi da je u životu u stvari važno da si pametan, to jest pametniji od drugih.da kad god naiđe na situaciju da se dva čopora majmuna zakrve na temu vere, rase i nacije,
da se izmakne dok se govna ne istrebe međusobno.
naravoučenije - ako hoćeš da razgovaraš o Jevrejima - izbjegavaj vladike.
Jel' Ti to vladika još nešto rekao ... samo nisi još uvijek spreman da to podijeliš sa nama?
p.s. Dobro što Jevreje pišeš sa malim slovom (to zapravo najviše govori o Tebi), ali što Hristosa malim?
Mogu samo zamisliti šta bi vladika na to rekao.
Jesi li se upitao zasto se hristos bas pojavio medju jevrejima? Jedan vladika mi je dao odgovor - lekar uvek prvo obilazi najteze pacijente. A to je li bio jevrejin ili Palestinac, o tome se da raspravljati.
Ja svoje dete vaspitavam da nikada nikoga ne udari, ni u jednoj prilici prvo, niti da provocira. Ali ako ga neko udari, da mu iskopa oci.
A pedere,da ne zali ni u jednoj prilici, ako su agresivni.
Kakva razlika kod dece da li su jevreji ili ljudi?! Sva deca su ista i to su gluposti. To su Bozija bica. Andjeli.
Ako je to o. Tadej rekao, onda o. Tadeja treba izbjegavati kada se razgovara o Jevrejima, a ako je po njemu ono ("Ili judaizirana Evropa ili Hrist") ključna dilema, onda o. Tadej ima velikih problema, koji su, uzgred budi rečeno, zarazni .., Vi ste npr. gospođo podlegli tom virusu.Oprostaj za Hrista malim, ne radi mi tastatura, a kod jevreja sam bas pazila.O mestu rodjenja Hrista pisao tako o. Tadej.
Jeste rekao vl. "Ili judaizirana Evropa ili Hrist". Poz.
Da li bi ste se zapitali malo da vam dete dodje sa par rana na glavi, i kaze da se pobio sa deckom iz skole, i mrtav ladan isprica da je on tog decka vredjao zato sto je Jevrejin na sta ga je ovaj ubio od batina.
Da li bi ste se bar malcice zapitali?