- Poruka
- 389.080
Koja jela su obavezna i šta ce se naci ove godine na vašoj uskršnjoj trpezi ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uhh nisi morala da stavljas sliku..sada cu da ih sanjam jer obožavam krempite
Jednostavna je, možeš je napravati brzo, vrlo je izdašna i ukusna.uhh nisi morala da stavljas sliku..sada cu da ih sanjam jer obožavam krempite
a ove tvoje na slici su njam
Pa to ne može ručak za jednog da pokrije...tolika je gurmanska pljeska otprilike. Mislio sam da ste vi iskusni gurmani po tvojim postovima i slikama klopeMi nastavljamo post. Juce je mm isao u kupovinu i ako je pogodio par namirnica sa spiska. Znaci 300gr mesa i gomila povrca i voca, nema sta nema. Doduse ja nisam napisala koliko mesa ali 300gr a i goste smo planirali![]()
Može i musaka, bolonjeze, može argentinski ćevap.....ihaaj, Bog da te vidiPa to ne može ručak za jednog da pokrije...tolika je gurmanska pljeska otprilike. Mislio sam da ste vi iskusni gurmani po tvojim postovima i slikama klope![]()
a tanka je to musaka ondaMože i musaka, bolonjeze, može argentinski ćevap.....ihaaj, Bog da te vidi![]()
Nužda zakon menjaa tanka je to musaka onda![]()
Jednostavna jeJednostavna je, možeš je napravati brzo, vrlo je izdašna i ukusna.
Možeš i pola mere napraviti.
I ja sam zalivala pivomPrzenice, feta, suhomesnato, jaja, mladi luk, za dorucak.
Rucak prasece pecenje zaliveno pivom,
Baci recept kad te ne bude mrzelo.Jednostavna je, možeš je napravati brzo, vrlo je izdašna i ukusna.
Možeš i pola mere napraviti.
Imala sam pomagače da se pojede, za pripreme nigde niko.
Sva sreca pa vam ja nisam taj gost.Mi nastavljamo post. Juce je mm isao u kupovinu i ako je pogodio par namirnica sa spiska. Znaci 300gr mesa i gomila povrca i voca, nema sta nema. Doduse ja nisam napisala koliko mesa ali 300gr a i goste smo planirali![]()