vasa reakcija.

na pdf-u se stalno spominje da su mali-zeleni vec poodavno medju nama, mada neki govorkaju da se doticni tek stici.
e sad, ajde da zamslimo da su oni dosli, na svim kanalima su vesti, svemirski brodovi iznad grada, bla bla, kakva bi bila vasa reakcija?

Trenira Endi Rodik, na pomocnom terenu pred mec sa Novakom Djokovicem, ubi se jadnicak zna da ga ceka veliko iskusenje.
Polako se navlaci suton u Montrealu.
Odjednom bezvucno ,cudesno kraj terena slece maleni leteci tanjir.Endi u cudu, viri mu oznojena faca ispod kacketa ,vid ,vid .U to se podize poklopac kupole od letilice i izlazi licno Novak, Endi drugar, kauboju,dolazi brzo vodim te na mjesec.
Nece Zemljani da pricaju kako nijeste bili na mjesecu.
Nole vragolane odakle ti ovo cudo?
Bio u jednom kaficu ,malim zelenim pustio nase narodnjake i rekao konobaru da im sluzi vas viski.Dobro OK hocemo li stici za mec ? Ne brini hocemo ti i onako gubis.

Zanimljiva tema.
Iskreno, ne znam odgovor. Verovatno bi u samom startu gledala kako da spasem sebe i svoje bliznje, panici u tim momentima ne bi trebalo dati da nastupi, jer uspaniceni covek tesko da moze da se izvuce iz bilo koje situacije a kamoli ove...

Moje misljenje je sledece.Posto sam negde citao ili cuo nzm tacno da smo mi samo jedan experiment neke vanzemaljske rase i cilj nam je bio da cuvamo planetu zemlju(A mi je sve vise unistavamo) tako da je ta teorija tacna po meni 30%,35% da smo nastali od boga i 35% evolucija al nema veze...Prvo vanzemaljci su nas proucavali,po mom misljenju oni nece bas brzo da se otkriju jer smo mi ljudska rasa destruktivni a moja reakcija bi bila 3min gledanja u nebo i posle nazad na komp :D

Ma jok nego postoje te tri teorije a ni jedna nije dokazana tako da moje misljenje je ta anketa dok se ne utvrdi stvarno sta se desilo...A u mojoj glavi bolje da ne znas sta ima
Bices izgubljena u svemiru ako mi citas misli XD XD XD Yedino bi se istraumirao kad bi nas vanzemaljci napali ovako bas me briga i da ih ima medju nama...

Tebra,teleport je druga tema.
Ja ću ti kažem jedno:moja reakcija na vanzemaljca zavisi od njihove namjere.
Ako me napadne,a nije toliko superioran da mu ne mogu ništa, j**ću mu kevu,
sve i da izgleda kao Zvončica. :per: :hahaha:
Ako je miroljubiv, a izgleda kao pet zvijeri stopljenih u jednu,ima da se udaljim.
Dok ne smisli način komunikacije.
Pa ako je lijep i miroljubiv,onda ćemo da telepatišemo(tele će da pati,ali samo ako
nisu vegetarijanci)...
A možda mogu da nas nauče da živimo od solarne energije.
Vidiš,električar(nije pogrdno,i ja sam) ima tu mnooogo varijanti.

Lol izgleda smeshno ali imao sam jedan san kako nas je napala nepoznata sila.
I ja i par mojih drugova se nalazimo na zadnjem spratu nashe skole, ja drzim m4a1 a moj ortak awp.
I fazon gledamo na prazno dvorishte i prazan teren. Ko ebeni cernobil.Jezivo.

Znachi moja logika je kada bi zeleni dosli, ako bi nam objavili rat, ustekao bih se sa ortacima bilo gde.
Kuhinjski nozhevi, satare, rucno pravljene bombe, kiselina, venish ace...
Pistolj od ujaka, i chekam. Mada vremenom bi mi nestalo hrane :/

ajde da zamslimo da su oni dosli, na svim kanalima su vesti, svemirski brodovi iznad grada, bla bla, kakva bi bila vasa reakcija?

speechless

Back