Vaša procena

Kakva će biti odluka suda

• Proglašenje je zakonito

• Nezakonito

• Bez odluke

• Proglašenje je zakonito

• Nezakonito

• Bez odluke

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
pa... ne bi bilo lose... ali kako posle ubediti forumase da si samovoljno, dragovoljno, dobrovoljno ostao na lepom kosovu... da te nismo prodali u delovima:hahaha::hahaha::hahaha:

Ne znam samo sta bi bilo kad pi progovorio srpski dole recimo kod one dzamije...sta bi bilo?Mada prepoznali bi me po faci odmah da nisam Albanac...to se odmah uoci...

Ne znam samo sta bi bilo kad pi progovorio srpski dole recimo kod one dzamije...sta bi bilo?Mada prepoznali bi me po faci odmah da nisam Albanac...to se odmah uoci...

nije valjda si bas toliko ruzan:roll::roll:

a sto se govora tice, nista...sigurno za pola sata setnje gradom, mozes cuti vise osoba koje govoere srpskim

nije valjda si bas toliko ruzan:roll::roll:

a sto se govora tice, nista...sigurno za pola sata setnje gradom, mozes cuti vise osoba koje govoere srpskim

Sto se govora tice ne mogu da ti verujem...decko iz Zvecana otisao u Pristinu da kupi delove za auto,culi ga na ulici da govori srpski i eno ga u Mitrovackoj bolnici...daleko ja Ademe dole od normalnog zivota...
A sto se tice lepote...daleko sam od ruznog...

Sto se govora tice ne mogu da ti verujem...decko iz Zvecana otisao u Pristinu da kupi delove za auto,culi ga na ulici da govori srpski i eno ga u Mitrovackoj bolnici...daleko ja Ademe dole od normalnog zivota...
A sto se tice lepote...daleko sam od ruznog...

ne znam za pristinu, iako ne verujem da je to uobicajeno...moze se desiti, ali..
sto se mitrovice tice, garantujem.
i ne razumem zasto stalno upotrebljavate moje postove, a vezujete ih uz druge gradove na kosovu. ja govorim iskljucivo o mitrovici, jer tu zivim i znam sta se desava, kako ljudi misle...

ne znam za pristinu, iako ne verujem da je to uobicajeno...moze se desiti, ali..
i ne razumem zasto stalno upotrebljavate moje postove, a vezujete ih uz druge gradove na kosovu. ja govorim iskljucivo o mitrovici, jer tu zivim i znam sta se desava, kako ljudi misle...

To bese onaj grad podeljen bodljikavom zicom :think:

Nešto mi smrdi da će Sud i ovaj put da se proglasi nenadležnim odnosno da će ostati bez odluke. Naravno, ako iole poštuje UN i međunarodno pravo onda bi proglašenje trebalo da proglasi nezakonitim. Ali, taj film nećemo videti... Ne zato što Sud poštuje navodna prava Albanaca na samoopredeljenje nego zato što Amerika vuče glavne konce i samo se američki interesi poštuju. Jer, Kosovo nikada nije bila nezavisna republika, ako se sada menjaju granice na ovaj način pa onda nas očekuje krvav 21 vek. Nema presedana, kao puj pike više ne važi.
A Kosovo nije Albanska zemlja bilo nikada a nije ni sada, već američka vojna baza. Ne daj bože da Albanci odluče da proteraju Amere, znači bežali bi u Srbiju kod nas i CG i Albaniju kakav bi im ovi teror tamo zaveli.

ima i zica... ali karakteristika grada je most, reka ibar koja odvaja grad na dva dela

-To samo pokazuje koliko su je drustvo razvijeno po pitanju zajednickog zivota ( nebih voleo da zivim ni sa jedne strane obale Ibra u tom delu Kosova i Metohije )
-Hmm vidis Turci i Grci su mogli da nadju zajednicki jezik i sruse zid koji ih deli od zajednickog motiva BOLJEG ZIVOTA , ali civilizovani evropski narodi Albanci i Srbi nemogu da prelaze most a da se ne poubijaju, ako ih ne nadziru STRANI POLICAJCI .....

E da smo pametni pa da se nismo klali i proterivali , palili jedni drugima svetinje , sad bi Albanci imali crven pasos , BELI SENGEN , bili bi ste u EU-i , mi nebismo rusili Beograd , Bili bi smo mnogo razvijeniji ...

Nije uobicajeno,ali se non stop desava...
A sto se tice Mitrovice,nisam video ni jednog Srbina da je presao most i da je otisao dole za onih desetak dana koliko sam bio dole...

Back