*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
ccc...Moon Child:ja sam prvi put bila sama s drugom(a pre toga sam slushala njegove spooky price)i moram da priznam ziva sam se prepala....al posle...sve mi je biloMaster_Chief:E to treba doziveti,ali jos malo treba da porastes da te ne bi strefila srcka...kad sam ja prvi put se nekim slucajem zadesio setajuci kroz groblje na svaki zvuk meni se kosa na glavi dizala...Moon Child:jesteMaster_Chief:Pa sad,plasim se vode i to je moj najveci neprijatelj.Inace kad mi neko kaze da se plasi da prodje kroz groblje.Pa tamo je covek najsigurniji ako mene pitas.Npr. ja se vise plasim zivih nego mrtvih.Jer oni koji su jednom legli tu nece vise ustati.Zato mogu da se pohvalim da sam vise puta setao po groblju u noc.I bas volim tada da se setam.Jer ovde su groblja cista i uredna,putici izmedju spomenika,najvise volim da se zaustavim ispred grobova ljudi koji su umrli pre 100 godina(a takvih ima ovde)Procitam kako se zove i tako to.Zanimljivo,is'n it??![]()
ja nikad nisam bila sama na groblju nocu,samo u drustvu...al dobro..(ni ne privlaci me nesto sama da idem)![]()
![]()
ima neka poljanica pored reke(na kraju groblja otprilike)i tamo smo svako vece visili...

na groblju ste visili? p sta tu ima zanimljivo?