Vaša najromantičnija destinacija je?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.691
Pošto smo je li u mesecu februaru...i pošto je februar mesec, mesec...
8002e35b50ef6743e3bd485019fcaade.jpg

i sem meseca mačaka februar je i mesec Juubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :heart:

Turistički portal European Best Destinations proglasio je Opatiju pored Venecije, Pariza, Rima, Santorinija, Amsterdama, Madeire, Porta…
Nisam sigurna koje su to karakteristike "romantičnih" destinacija.:think:

Šta je to što neku destinaciju čini vama romantičnom?
Koja je? :)

a80a8514225aad540ccae4891c603695.jpg

Ja bih rekla recimo Piter ili Moskva za Novu Godinu (-ratno stanje).
Bio sam u Moskvi za Božićne praznike,.. sa osobom koja nije bila prava ..ali jeste bilo jako romantično.. verovatno i naj..
U Barseloni, u vreme karnevala (to je sada... u februaru) sa pravom.. i bilo je fantastično..
A, sada sa distance ipak glasam za Moskvu.

1676139361063.png

Moje su slike..

1676139421104.png

🎶

Poslednja izmena:
Bio samu Moskvi za Božićne praznike,.. sa osobom koja nije bila prava ..ali jeste bilo jako romantično.. verovatno i naj..
U Barseloni, u vreme karnevala (to je sada... u februaru) sa pravom.. i bilo je fantastično..
A, sada sa distance ipak glasam za Moskvu.

Pogledajte prilog 1295612

Moje su slike..

Pogledajte prilog 1295614
aaaa sad ti zavidim, u Moskvi sam bila samo na aerodromu

moj zelja je da jednom odem u Moskvu za NG i da posetim Baljsoj i prisustvujem ovome uzivo:

aaaa sad ti zavidim, u Moskvi sam bila samo na aerodromu

moj zelja je da jednom odem u Moskvu za NG i da posetim Baljsoj i prisustvujem ovome uzivo:
Paa, da ti osladimo malo... da ne bude 'kiselo'
Moskva nije jeftina destinacija, ali ima dosta hostela... i može se i sa malo para meračiti... i nauživati.. Imam puno fotki odande, ali sam ovde na mobitelu, kada se budem uozbiljio sa LT, izbombardovaću vas sa dobrim fotkama..

1676147667752.png

Ovo sam slikao u Arbatskoj ulici.. stari boemski "praspekt" (kvart), tu smo stanovali u hostelu Narnia,.. puno uličnih svirača... balalajke...

1676147888156.png

Sneg odnose kamionima pločnici se greju...
A, ovu sam uslikao sa pozicije ispred teatra Baljšoj.. tu je i spomenik Karlu Marksu.. (Baljšoj mi je iza leđa)
1676148249476.png

Svaka destinacija gde je voljena osoba je u potencijalu meni romanticna. Bio to kauč, kuhinja, terasa ili Sejšeli :heart:

Ne mogu da u sebi definišem ove njihove "romantične" destinacije. Šta je to što ih čini romantičnim...:think:

Ono što je sigurno da za mene gde je neki party, gužva, buka, dreka, beton ne mogu nešto da doživim romantičnim mestom. Gledam samo kako ću da pobegnem odatle. Drugo je recimo neka taverna sa pristojnim brojem ljudi, neka gitarica na plaži uz vatru sa nekolicinom ljudi... :zaljubljena:

Dakle meni je preduslov da nije gužva i buka definitivno. Most u Pragu kada nije gužva je romantičan, kada je gužva prestaje da mi bude.
Neka intima mora da postoji.

Opet ajde pokušaću da budem objektivna u subjektivnoj temi...

Romantična su mi sva mesta prirode...Bilo to planine, šume, jezera, potoci, ostrva, egzotika...ali bukvalno sva.
Romantična su mi sva mesta koja imaju priču, zamkovi, stari gradovi...Mala ušuškana mestašca...takođe sva.

Nasuprot tome...Moderne građevine, beton i staklo mi nisu ni malo romantični...Deluju mi sterilno i hladno...Tako da bih te moderne gradove, party mesta eliminisala sve sa svoje liste romantike.

Romanticna su mi mesta gde smo moj izabranik i ja sami negde u netaknutoj prirodi i oko nas jedina ziva bica su biljke i zivotinje. Prelepi su mi prizori iz Svajcarske gde je s jedne strane snezna planina, s druge nepregledni brdoviti pasnjaci, sredinom u podnozju tece reka i u sredini svega toga kucica u kojoj smo on i ja.
Radagast like this.

Pošto smo je li u mesecu februaru...i pošto je februar mesec, mesec...
8002e35b50ef6743e3bd485019fcaade.jpg

i sem meseca mačaka februar je i mesec Juubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :heart:

Turistički portal European Best Destinations proglasio je Opatiju pored Venecije, Pariza, Rima, Santorinija, Amsterdama, Madeire, Porta…
Nisam sigurna koje su to karakteristike "romantičnih" destinacija.:think:

Šta je to što neku destinaciju čini vama romantičnom?
Koja je? :)

a80a8514225aad540ccae4891c603695.jpg

2e940k8.jpg

ne bi ovu livadu propustio ni za sve parize, rimove, venecije, maledive................
A da budem iskren, bilo bi me i sramota da me neko vidi u taj pariz, rim..............to je za snobove, sponzoruse, novopecene bogatase u opanci................
da ima sta da kace na fejsbuk.

Svaka destinacija gde je voljena osoba je u potencijalu meni romanticna. Bio to kauč, kuhinja, terasa ili Sejšeli :heart:

Ne mogu da u sebi definišem ove njihove "romantične" destinacije. Šta je to što ih čini romantičnim...:think:

..
Možda tek kasnije postanu romantična...?
Neka intima mora da postoji.
Opet ajde pokušaću da budem objektivna u subjektivnoj temi...
Ďučić kaže da čovek može biti večno zaljubljen samo u lepotu.
A i ja bih da budem subjektivan :D u objektivnoj lepoti Maldiva. Ovo je ostrvo Meru - jedno od maldivskih ostrva ( stavljao sam ranije fotke sa Maldiva, ovde na Krsti)

1676202955298.png

.. A i bila si na Sejšelima.. čitao sam.
Romantična su mi sva mesta koja imaju priču, zamkovi, stari gradovi...Mala ušuškana mestašca...takođe sva..
A malo adrenalina pritom, stisak ruku, lep grad .. 'vako nešto,.. ee:

ps: Da ti javim kad se bude prikazivao u Muzeju kinoteke,.. moźda smo zaboravili za bioskop ;)

Možda tek kasnije postanu romantična...?

Ďučić kaže da čovek može biti večno zaljubljen samo u lepotu.
A i ja bih da budem subjektivan :D u objektivnoj lepoti Maldiva. Ovo je ostrvo Meru - jedno od maldivskih ostrva ( stavljao sam ranije fotke sa Maldiva, ovde na Krsti)

Pogledajte prilog 1295837
.. A i bila si na Sejšelima.. čitao sam.

A malo adrenalina pritom, stisak ruku, lep grad .. 'vako nešto,.. ee:

ps: Da ti javim kad se bude prikazivao u Muzeju kinoteke,.. moźda smo zaboravili za bioskop ;)
Jel jesi? Kada si stavljao sličice, nisam ih videla...:prstic: Verovatno tada ja još nisam bila tu...Mogao bi ponovo :)

Dučić je muško (vizuelno)...Meni nije najbitnije kako nešto izgleda nego kakav osećaj u meni ostavlja, kako čini da se osećam...šta god to bilo :lol:

Back