janchy25
Obećava
- Poruka
- 99
Ja obožavam seriju 1001 noć....I svaki put jedva čekam novu epizodu... Čula sam da serija traje do 10. decembra... Pa bih volela da čujem vaše komentare za ovu seriju...,kao i za seriju ''Gumuš''.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja obožavam seriju 1001 noć....I svaki put jedva čekam novu epizodu... Čula sam da serija traje do 10. decembra... Pa bih volela da čujem vaše komentare za ovu seriju...,kao i za seriju ''Gumuš''..![]()
nema bolje serije od 1001 noc![]()
nece ubiti seherzadu,ima opet seherzada i onur da se posvadjaju,i ona se posle zabavlja sa drugim i na dan svadbe tog drugog coveka i seherzade,kan bezi kod onura i sa sve onurom se vraca sa kanom i cerkom i seherzada se predomislja i vraca se onuruJa gledam 1001 noć i isprva mi je bila zanimljiva ali mi je sad postala dosadna,nekako sve se ponavlja.
A i preterali su sa onim plavim glumcima,da ne znam da je serija turska pomislila bi da su glumci rusi.
Čula sam sam da će na kraju da ubiju Šeherzadu ako je to istina onda će kraj baš biti bezveze.
I da hocu ne mogu da gledam, najezim se kada cujem onaj njihov jezik![]()
Nervira me turski, a i čini mi se da zvuk kasni ili slika.
Koliko sam ja video ona se 100 put rastaje s onim, pa se miri... .. .... (1001 noć)
Španske serije sa Turskim glumcima.