Vasa ladacki

Vasa je bio idiot, tako je i zavrsio, kao pijani olos po sred birtije, od srcane kapi.
I neka je.
Da mi netko nudi tamnoputu, saudijsku princezu optocenu zlatom i milijardama dolara na racunu, ili cestitu, siromasnu bijelkinju koja svaki dan zaradjuje zuljeve boreci se kroz zivot, odabrao bi ovu drugu.

Ne mogu vjerovati da smo mi rasisti jedini koji jos uvijek drze do nekih standarda.

Vasa je bio idiot, tako je i zavrsio, kao pijani olos po sred birtije, od srcane kapi.
I neka je.
Da mi netko nudi tamnoputu, saudijsku princezu optocenu zlatom i milijardama dolara na racunu, ili cestitu, siromasnu bijelkinju koja svaki dan zaradjuje zuljeve boreci se kroz zivot, odabrao bi ovu drugu.

Ne mogu vjerovati da smo mi rasisti jedini koji jos uvijek drze do nekih standarda.
Saudijka bi te iskoristila i sutnula, a ova zuljevita gledala kao Boga

Neka bi, samo je ne znaš. Ne dadoh ti lajk da ne bi bilo pogrešno protumačeno koji deo misli podržavam.

---

Mslm, sad se projektujem, al mislim kako se sve može kada postoji obostrana volja i saglasnost, kad tog nema džaba i njiva i salaša ali džaba i ljubavi.

---

Sad ako bi deca bila crna ne znam šta da kažem, to je već ekstreman primer.

I neka je.

a da ima i kazan za cvarke? ali u beloj arijevskoj boji :D

a da ima i kazan za cvarke? ali u beloj arijevskoj boji :D
E mora znat topit cvarke.
Eurus mi stalno prica da je to muski posao, ali ja zelim bijelu zenu koja zna topiti cvarke, pomusti kravu i pucati iz puske.
Neku finu bijelu curu iz Alabame pedesetih godina proslog stoljeca.

:heart2::heart2::heart2:

Taj Vasa Ladacki je stvarno bio konjina, puno veca od tih njegovih raizgranih vranih konjusina.

Koji ste vi flajpani i kalapusani, iebo vas vaso, djole je tu zene opisao.
Grešiš Sinnke, Đole je muškarce opisao.
Vasa se oženio zbog para i posle umro od muke što se nije oženio iz ljubavi.
Da li si ti čuo da se neka udala zbog para, pa posle umrla jer se nije udala iz ljubavi? Nije nijedna, nego je još expresno sahranila sponzora, pa se dala u život...

Grešiš Sinnke, Đole je muškarce opisao.
Vasa se oženio zbog para i posle umro od muke što se nije oženio iz ljubavi.
Da li si ti čuo da se neka udala zbog para, pa posle umrla jer se nije udala iz ljubavi? Nije nijedna, nego je još expresno sahranila sponzora, pa se dala u život...
Bravo majstore. Tako je one nemaju grizu savesti.

Back