sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
danas sam tu pesmu preciznije poslusao i provalio da je on to pevao o zenama. Koliko muskih se ozenilo zbog konja vranih a koliko zena. Sta vi mislite o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Dzaba bilo polja rodnih i livada blagorodnih,kad ja nisam s onom koju volem"danas sam tu pesmu preciznije poslusao i provalio da je on to pevao o zenama. Koliko muskih se ozenilo zbog konja vranih a koliko zena. Sta vi mislite o tome?
Pa sto ne uze?!A ima i ona 'uzmi sve što ti život pruža'
Saudijka bi te iskoristila i sutnula, a ova zuljevita gledala kao BogaVasa je bio idiot, tako je i zavrsio, kao pijani olos po sred birtije, od srcane kapi.
I neka je.
Da mi netko nudi tamnoputu, saudijsku princezu optocenu zlatom i milijardama dolara na racunu, ili cestitu, siromasnu bijelkinju koja svaki dan zaradjuje zuljeve boreci se kroz zivot, odabrao bi ovu drugu.
Ne mogu vjerovati da smo mi rasisti jedini koji jos uvijek drze do nekih standarda.
Nisam nikakav bogatun da bi me itko gledao kao Boga, sirotinja sam, a ni ta Saudijka ne vidim da bi imala ikakve koristi od mene.Saudijka bi te iskoristila i sutnula, a ova zuljevita gledala kao Boga
Neko me je jednom naučio da se sve gleda. Sve.Koliko muskih se ozenilo zbog konja vranih a koliko zena. Sta vi mislite o tome?
Vasa je bio idiot, tako je i zavrsio, kao pijani olos po sred birtije, od srcane kapi.
I neka je.
Da mi netko nudi tamnoputu, saudijsku princezu optocenu zlatom i milijardama dolara na racunu, ili cestitu, siromasnu bijelkinju koja svaki dan zaradjuje zuljeve boreci se kroz zivot, odabrao bi ovu drugu.
Ne mogu vjerovati da smo mi rasisti jedini koji jos uvijek drze do nekih standarda.
E mora znat topit cvarke.a da ima i kazan za cvarke? ali u beloj arijevskoj boji![]()
Grešiš Sinnke, Đole je muškarce opisao.Koji ste vi flajpani i kalapusani, iebo vas vaso, djole je tu zene opisao.
Bravo majstore. Tako je one nemaju grizu savesti.Grešiš Sinnke, Đole je muškarce opisao.
Vasa se oženio zbog para i posle umro od muke što se nije oženio iz ljubavi.
Da li si ti čuo da se neka udala zbog para, pa posle umrla jer se nije udala iz ljubavi? Nije nijedna, nego je još expresno sahranila sponzora, pa se dala u život...