Pozdrav narode, evo i ja da prijavim mojih "iskustava" sa AdSenseom. :-)
E, ovako, pokusavao sam 3 puta da se prijavim na GoogleAdsense ali bez uspeha. Imam blog na engleskom, bavi se vestima iz raznih oblasti po kategorijama.
Page Rank 3 je (vec 6 meseci uspevam da zadrzim taj rank) i ima solidan broj posetilaca (mahom USA) a i u usponu je. Takodje ima i dosta backlinkova. Kada ih ostavljam, pazim da to bude kvalitetan blog / sajt. Naime, pokusavao sam 2 puta da se prijavim za AdSense u zadnjih mesec dana (prvi put je bio pre nekih mesec ipo). Prvo sam imao link na nekom LinkReferral-u (traffic exchange link, stajao odavno) pa sam ga sklonio, kao i neke adult sadrzaje, ali nista preterano. Sklonio sam sve to, pobrisao, re-submitovao aplikaciju i opet dobio "denied poruku" sa tekstom "your site is not in compilance with our terms", na tu foru nesto, a nista direktno. Onda uzmem i detaljno prepravim kategorije, pobrisem sve sto nije interesantno (dosta postova otislo u zaborav, tagove sredim, bukvalno sve) i uradim re-submit nakon 10ak dana i opet isto.
Je l moze neko da mi kaze u cemu je problem, dal u linkovima koji idu sa moga sajta ili sta vec. BlogRoll mi nije pretrpan, stvarno ne znam. Inace sajt je u WordPress-u.
Evo linka do njega, pa ako neko primeti nesto sto nije OK, molim neka napise ovde da to sredim ---->
http://www.lingfit.com
Unapred zahvalan,
Marko