VASA ISKUSTVA SA ASTROLOZIMA!

Evo me opet posle 100 godina da vam kazem za one koji su mi poslali poruke i trazili broj ovog Astrologa.
Meni se javila jedna osoba i rekla ako sam zainteresovana da znam Kicin broj da je kontaktiram. Ja sam pokusala da uzvratim poruku, ali izgleda da je njen profil setup-ovan da ne prima dolazne poruke. Njen nick je littlefairy i ako neko moze da stupi u kontakt sa njom , ona ce da da taj broj, a nadam se da ce i ona sama vidjeti ovu poruku.

Dalje, Astrolozi.
Ovo sto cu reci, mozda ce me ta osoba "ubiti", ali ja moram da pohvalim neciji rad.
Jos od prije godinu dana ja "mucim" sa raznoraznim pitanjima jednu osobu sa ovoga foruma. Njen nick je vipcurlic . Znaci za tih godinu dana ona je bila izuzetno fina, strpljiva sa mnom i uvijek mi je davala odgovore a bogami i savjete.
Na posletku, pred novu godinu mi je "pukao film" od raznoraznih problema i htjela sam jasan i precizan odgovor da bih mogla znati sta i kako dalje.
I obratila sam se vipcurlic i rekla joj za kakav horoskop sam zainteresovana i konkretne tacke-interesuje me to, to i to.
Iduci dan sam dobila odgovor, napisan u PDF formatu.
Iskreno receno -progutala sam ga u dahu, a bio je bogami pogolem.
Ja sam prezadovoljna i presrecna, jer sam znala koji put da izaberem, i sta treba da radim. Danas vam ovo pisem, jer to sto mi je rekla vec se pocelo desavati.
Kako i sama znam ponesto o astrologiji, ona mi je lijepo pricala i usmjeravala me u sta da pogledam u svojoj karti. Zasto ce se to desiti a zasto ovo. E pa to sto se desilo prije 2 dana mi je i rekla , a zasto se to desilo i to sam sama vidjela u karti (ubija me ovaj moj uran pa rastura).
Da ne duzim, zelim da kazem i da od srca preporucim kao astrologa ovu zenu, jer sam se u poslednjih godinu dana uvjerila da zna znanje i da ne traci vrijeme. Od prvog naseg razgovora pa do danas, koliko god ja zeljela nesto drugo a ona mi rekla da nije tako, u sebi sam mislila "Ma napravicu ga ja po mome" ali ne, sve je uvijek ispadalo kako mi je ona sugerisala i sta mi je ona pokazala. Dosta puta sam joj se obracala sa nekim strasno blesavim pitanjem, a ona mi je uvijek pokazivala pravi put, usmjeravala gdje treba da gledam i sta da trazim u mojoj karti. I uvijek bi na kraju ispalo po njenom, ma koliko ja bila tvrdoglava i pokusavala da promijenim ono sto mi je zapisano.

Ako me ne ubije posle ove poruke, nastavicu i dalje da joj dosadjujem z:lol:
KICA NIJE LOS.IMAM NJEGOVU KASETU OD PRE DVE GODINE.RECIMO DA JE POGODIO OKO 70 POSTO.

Back