- Poruka
- 1.682
Imate li kakav talenat i da li ga koristite ili ste indiferentni prema istom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имам велик таленат за музику, за компоновање поготово. Имам и за писање текстова. Такође сам врло креативан... А и добар сам у спортовимаImate li kakav talenat i da li ga koristite ili ste indiferentni prema istom?
Zašto ne podeliš sa nama nešto od toga?Имам велик таленат за музику, за компоновање поготово. Имам и за писање текстова. Такође сам врло креативан... А и добар сам у спортовима
Ono što si puštao je dobro samo za početak. Trebaš mnogo da radiš da bi bio dobar kompozitor muzike.Имам велик таленат за музику, за компоновање поготово. Имам и за писање текстова. Такође сам врло креативан... А и добар сам у спортовима
Meni ne deluješ tako. Ti s mi obrisala temu jutros ili ne?Da iznerviram ljude za sekundu...prirodni, urodjeni talenat![]()
Iznerviraj me. Šalim se, naravno. To pokazuje da si dobra u posmatranju ljudi i shvatanju šta im je slaba tačka. To jeste talenat.Da iznerviram ljude za sekundu...prirodni, urodjeni talenat![]()
Делио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успехаZašto ne podeliš sa nama nešto od toga?
Nisam. Da jesam, rekla bih tiMeni ne deluješ tako. Ti s mi obrisala temu jutros ili ne?
Чак сам и спот уснимио за зграде памте, самДелио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успехаPogledajte prilog 1424831
Имам само ове слике од раније
Pogledam kada se vratim iz grada. Čestitke za fizičku građu. To volim da vidim kod mladih. Da se bave sportom, da razvijaju telo.Делио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успехаPogledajte prilog 1424831
Имам само ове слике од раније
Не радим ја само реп. То је најлакше од свега а то сам качиоOno što si puštao je dobro samo za početak. Trebaš mnogo da radiš da bi bio dobar kompozitor muzike.
Kao i svako ko počinjeOno što si puštao je dobro samo za početak. Trebaš mnogo da radiš da bi bio dobar kompozitor muzike.
Sviđa mi se, nije ovo uopšte loše. Ona prošla je bila baš nekako prazna. Skrati samo na 3.36 na primer, mnogo je dugačka pesma 5.04 a nema mnogo ritmova, samo si par ritmova iskopirao na tu dužinu. Nadam se da shvataš ovu ozbiljnu poruku.Не радим ја само реп. То је најлакше од свега а то сам качио
Ево ти једна моја рок балада
https://www.dropbox.com/scl/fi/lvnt...1_10.wav?rlkey=8961ey39r61suvlgamhqml3ac&dl=0
Наравно, у репу обично иде мелодија на 8 тактова. Нема ту много неких варијација. Поготово јер ссам ја писао песму на ритам, а нисам ритам правио за песму. Било како било, све смо радили преко телефона. Са минималном опремом, тако да, испало је много јакоSviđa mi se, nije ovo uopšte loše. Ona prošla je bila baš nekako prazna. Skrati samo na 3.36 na primer, mnogo je dugačka pesma 5.04 a nema mnogo ritmova, samo si par ritmova iskopirao na tu dužinu. Nadam se da shvataš ovu ozbiljnu poruku.
Nadam se da jesi, ovo je dobronameran savet.
Moj kontra tvome.Jel to talenat?Moj superpower je strpljenje sa idiotima.
Strpljenje sa genijalcima ili nestrpljenje sa idiotima?Moj kontra tvome.Jel to talenat?
Ovo drugo.Strpljenje sa genijalcima ili nestrpljenje sa idiotima?![]()