Vaš talenat / talenti

• Začetnik teme Začetnik teme The V
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imate li kakav talenat i da li ga koristite ili ste indiferentni prema istom?
Имам велик таленат за музику, за компоновање поготово. Имам и за писање текстова. Такође сам врло креативан... А и добар сам у спортовима

Zašto ne podeliš sa nama nešto od toga?
Делио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успеха
IMG_20231007_193310_596.jpg

Имам само ове слике од раније

Делио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успехаPogledajte prilog 1424831
Чак сам и спот уснимио за зграде памте, сам

Делио сам баш, куцај на YT B.L.O.K. - zgrade pamte. Ту сам ја радио музику, микс, мастер... Писао текст, све сам ја урадио. А што се тиче спортских успехаPogledajte prilog 1424831
Pogledam kada se vratim iz grada. Čestitke za fizičku građu. To volim da vidim kod mladih. Da se bave sportom, da razvijaju telo.

Не радим ја само реп. То је најлакше од свега а то сам качио

Ево ти једна моја рок балада

https://www.dropbox.com/scl/fi/lvnt...1_10.wav?rlkey=8961ey39r61suvlgamhqml3ac&dl=0
Sviđa mi se, nije ovo uopšte loše. Ona prošla je bila baš nekako prazna. Skrati samo na 3.36 na primer, mnogo je dugačka pesma 5.04 a nema mnogo ritmova, samo si par ritmova iskopirao na tu dužinu. Nadam se da shvataš ovu ozbiljnu poruku.

Nadam se da jesi, ovo je dobronameran savet.

Poslednja izmena:
Sviđa mi se, nije ovo uopšte loše. Ona prošla je bila baš nekako prazna. Skrati samo na 3.36 na primer, mnogo je dugačka pesma 5.04 a nema mnogo ritmova, samo si par ritmova iskopirao na tu dužinu. Nadam se da shvataš ovu ozbiljnu poruku.

Nadam se da jesi, ovo je dobronameran savet.
Наравно, у репу обично иде мелодија на 8 тактова. Нема ту много неких варијација. Поготово јер ссам ја писао песму на ритам, а нисам ритам правио за песму. Било како било, све смо радили преко телефона. Са минималном опремом, тако да, испало је много јако

Talenat?
Crtanje, slikanje i slicno mi ide od ruke ali mislim da je to vise vezva nego cist talenat. Kreativne stvari uopste.
Kuhinja, volim da kuvam inasce i kao dete sam zeleo da upisem kulinarsku skoli, to se nije desilo ali sam ipak zadrzao tu ljubav prema hrani. Eto skoro je nekome u mojoj porodici bio rodjendan i napravio sam jedno 4 domace pice :D niko se nije pozalio.
Lucidni Snovi, ovo je talenat iz detinstva, za one koje neznaju to je sposobnost da kontrolisete svoje snove i da ih istrazujete. Ima dosta stvari vezano za to da bih sad to objasnio ali jedno 5-6 godina sam se time bavio. u zadnje vreme to vise neradim nazalost jer eto zivot je stresan ali imam puno lepih memorija iz tih snova.
Depresija, Sad se vec zezam, ti nije nikakav talenat ali jebi joj mater prati me od detinstva i svako jutro moram da je oteram u pizdu materinu kako pi poceo dan. Treba se nekad nasmejati pa cak i na svoj racun

Back