Vaš susret sa poznatim ličnostima

Hmmm.....srela sam Milana Kalinica,na moru,uzela autogram i izgubila:(....Vuka Draskovica u Knez Mihajlovoj,Emira Kusturicu u Drven-gradu na Mokroj Gori(i slikala se sa njim,i veoooma mi je drago zbog toga:)),Jelenu Tomasevic i razmenila par reci sa njom(inace je drugarica jedne moje poznanice,pa je tako upoznah),i to je to.....

(e *** napisala sam post u kom sam upotrebljavala velika slova:eek:)

Kad sam bio mali, matorci su me vodili u jedan noćni klub gde sam sreo našu bluz grupu Hush...

Za vreme bombardovanja sam sreo Bajagu na ulici i potpisao mi se na jedan strip-album koji sam tog dana kupio... bio je 12. april 1999, znam jer je Bajaga stavio i potpis...

Moj ćalac poznaje Vidoju Božinovića Džindžera, gitaristu Riblje čorbe, još od osnovne škole... on je bio kum mojima na venčanju pa se može reći da sam ja njegovo kumče... :D

A poznavao je i njegovog brata Zorana, takođe gitaristu, koji je svirao u Pop Mašini, Rok Mašini i Zoni B (umro je 2004, R.I.P. :sad2:) pa sam i ja upoznao braću preko njih... a upoznao sam i Boru Čorbu i slikao se s njim...

Moji takođe poznaju (pa sam preko njih i ja upoznao) i Petra Miladinovića, jednog od naših najvećih majstora usne harmonike, zatim muzičkog kritičara Petra Janjatovića...

A ima i dosta javnih ličnosti koje sam samo usput video, ne sećam se sad tačno koga sve... Recimo, dvaput sam video Petra Kralja kod Ateljea 212...

Mene i ortakinju jednom prilikom spopao Djordje David :roll: Kakav ufur od čoveka...
Slikala se s Mitom iz Block Outa, popričala s Nidžom Vranjkovićem
flirtysmile3.gif

E da, ispričala se i s pevačem Night Shifta, dao mi čovek trzalicu, nudio mi čak i karte za njihov koncert... Fin neki dečko, za razliku od njegovog ćelavog kolege iz benda.
I sudarila sam se sa telohraniteljem Čede Jovanovića :whistling:

Poslednja izmena:

Back