Vas prvi let avionom.. da li se secate tog iskustva?

prvo poletanje se nikad ne zaboravlja

airplane Beograd-Minsk-jumbo-travel.jpg

prvo poletanje se nikad ne zaboravlja
Pa ako si na lekovima,kao ja sto sam bila, vrlo lako se zaboravlja. :zcepanje:
Secam se samo da sam letela u Atinu, javili mi od danas za sutra da idem. Nisam imala vremena da se predomislim i odustanem a i bilo me sramota,posto je imalo veze sa poslom, da se pravim lujka ne ide,ja ne smem, plasim se i tako to. Nego bromazepam pa u avion. Mislila sam da ce da flipnem kad krene da uzlece,ali totalno sam otupela od leka,straha,ne znam ni ja, da sam se pozdravila sa zivotom i cekala presudu. :lol:
Posle toga sam letela jos desetak puta, cak i preko okeana, ali nikad jos uvek bez tablete.

Pa ako si na lekovima,kao ja sto sam bila, vrlo lako se zaboravlja. :zcepanje:
Secam se samo da sam letela u Atinu, javili mi od danas za sutra da idem. Nisam imala vremena da se predomislim i odustanem a i bilo me sramota,posto je imalo veze sa poslom, da se pravim lujka ne ide,ja ne smem, plasim se i tako to. Nego bromazepam pa u avion. Mislila sam da ce da flipnem kad krene da uzlece,ali totalno sam otupela od leka,straha,ne znam ni ja, da sam se pozdravila sa zivotom i cekala presudu. :lol:
Posle toga sam letela jos desetak puta, cak i preko okeana, ali nikad jos uvek bez tablete.
Zanimljivo iskustvo :)

ja sam leteo prvi put iz Tivta do Bgd pre neki 13 godina,,,i let je bio ocajan, non stop u oblacima,,turbulencije,,da ne pricam,, i nakon toga sledeci let je bio prosle godine BG-Frankfurt-Miami. Samo mi je bilo u glavi,,,zamisli da se 10 sati konstantno trese preko okeana,,,,hehe,,ali sreca i dobro je sto nije tako,,let je bio odlican i sve je super proslo pogotovo sto je avion bio A380-800

Back