- Poruka
- 270
Nestrpljenje,nezaboravni osecaj uzletanja...nije bilo svejedno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nestrpljenje,nezaboravni osecaj uzletanja...nije bilo svejedno![]()
Nestrpljenje,nezaboravni osecaj uzletanja...nije bilo svejedno![]()
Pa ako si na lekovima,kao ja sto sam bila, vrlo lako se zaboravlja.prvo poletanje se nikad ne zaboravlja
Zanimljivo iskustvoPa ako si na lekovima,kao ja sto sam bila, vrlo lako se zaboravlja.
Secam se samo da sam letela u Atinu, javili mi od danas za sutra da idem. Nisam imala vremena da se predomislim i odustanem a i bilo me sramota,posto je imalo veze sa poslom, da se pravim lujka ne ide,ja ne smem, plasim se i tako to. Nego bromazepam pa u avion. Mislila sam da ce da flipnem kad krene da uzlece,ali totalno sam otupela od leka,straha,ne znam ni ja, da sam se pozdravila sa zivotom i cekala presudu.
Posle toga sam letela jos desetak puta, cak i preko okeana, ali nikad jos uvek bez tablete.
Secam se nego shta...josh bilo sedishte do krila,uh...od tad letela josh dva tri puta i sve neke kratke relacije...i posle toga stop![]()
mora da se shalish samnom...ja crkavam od straha u avionuPa uvek je do prozora najlepse, pogotovo kad pogledate ka sicusnim kucicama i putevima, a immedju njih i vas oblaci i par hiljada metara![]()
mora da se shalish samnom...ja crkavam od straha u avionu![]()
Narvno da nije , imao sam bas frku .Kasnije postalo rutina
Nego secam se da mi je prolazilo kroz glavu , boze samo da bude neka zgodna zenska u avionu jos
Pa onda i ako padnemo...![]()
Клинац, екскурзија, основна школа.. дивно![]()