Vaš poslednji (najsvježiji) sastanak?

Moco uozbilji se 🙄 Šutnuće mi temu na Kulinarstvo

Harmonika​

Vani je snijeg kao teg
i nikad stici nece proljece
pred tvojom kucom je led
ja cekam na red da se okliznem

Malo se jelo, malo se pilo
pjana bi glava u tvoje krilo
malo se jelo, malo se pilo
pjana bi glava zaspala

E, vani je mrak, dobar znak
samo on dobro zna nasu lozinku
moj polubrat, sitan sat
salje me u rat u tvoju postelju

Malo se jelo, malo se pilo
pjana bi glava u tvoje krilo
malo se jelo, malo se pilo
pjana bi glava zaspala
ili zaplesala

Da mi je sad harmonika
ne bi svu noc zaspala
bilo bi k'o sto nikad ti bilo nije
i ne bi srce moglo sa sakrije

Vani je snijeg kao teg
i nikad stici nece proljece
pred tvojom kucom je led
ja cekam na red da se okliznem

Uregao se na Bumble, matchovalo me s nekom ženskom, dopisivali se dva dana i pozvala me da idemo na dejt.

Sve je krenulo loše od samog početka kad je htela da me poljubi, ter kasnije pričala da je bila na nekakvom NGO eventu. I još nekolicina uznemirujućih detalja.

Videli smo se još jednom nakon par dana, jer mi je bilo glupo da je otkačim nakon prvog dejta i onda sam je zghostovao.

Opišite vaš zadnji sastanak, kako je prošao? Kažite šta to nije valjalo ili šta vam se dopalo?
Радо бих описао то...
али било је баш прије доста времена...
не могу да кажем много...били смо у неком кафићу са живом музиком.
Сјећам се само њене натмурене фаце.
Није могла да схвати да су неке ствари реално ван моје контроле.
Покушао сам да објасним, али џаба...
Више се нисмо видјели.
Ето.

Moj zadnji sastanak svež ko rosa u podne, ima tome četiri godine. Prvo sam kasnio dobro, tada radio u jednom mestu odakle me vraćali u drugo mesto stanovanja a dejt u sasvim trećem, i ko za inat baš taj dan nas slali po kolege kojima se pokvario prevoz. Nije zamerila. Prijatna osoba, lepo smo se ispričali, malo spominjanja trećih osoba ali i sasvim dovoljno priče svako o sebi, učinila mi se zanimljivom kao i da imamo dodirnih tačaka, čak smo i malo produžili tj rastegli taj sastanak dok već nismo morali svako svojim putem. Omašio poslednji prevoz za kući (stao na pogrešnu stanicu) i morao da zamolim nekog da dođe po mene. Zvao je nakon par dana, nije bila zainteresovana za drugi susret.

Back