Vas omiljeni gazirani sok

Omiljeni gazirani sok

• Ukupno glasova
    26
Bez razmišljanja. :cool:
200.gif

Vidim da u anketi stoji i Dr. Pepper; ne znam ima li njega uopšte kod nas? Ja ga nisam video nigde u radnjama. A probao sam ga u inostranstvu i uopšte mi se nije dopao.

Bez razmišljanja. :cool:
200.gif

Vidim da u anketi stoji i Dr. Pepper; ne znam ima li njega uopšte kod nas? Ja ga nisam video nigde u radnjama. A probao sam ga u inostranstvu i uopšte mi se nije dopao.

Ja licno kada sam super zedan pored vode jedino me osvjezi hladni Sprite ali moze i Knjaz Milos od kruske.A Coca Cola jeste lijepa ali mi se nakon nje brzo pije voda kao i posle Pepsija itd

Za mene revolucionarni sok bio kada je Knjaz Milos napravio gazirani sok od kruske,nesto posebno

Da je Srbija neka zemlja kao Amerika,taj sok bi bio svetski brend,ubijedjen sam

Komotno bi nadmasio Fantu,Sprite iako ja Sprite obozavam,dok vec Coca Colu to malo teze

Gazirani sok od jabuke to je vec nivo ispod jer jabuka ide uz kisjelkasto kao i limun ali kruska to je totalno kontra slatko voce kao lubenica i sama ideja da kruska bude gazirani napitak originalno

Poslednja izmena:
đe je cockta u anketi? :think:

Nepravedno zaboravljena.

Za mene revolucionarni sok bio kada je Knjaz Milos napravio gazirani sok od kruske,nesto posebno

Da je Srbija neka zemlja kao Amerika,taj sok bi bio svetski brend,ubijedjen sam

Komotno bi nadmasio Fantu,Sprite iako ja Sprite obozavam,dok vec Coca Colu to malo teze

Gazirani sok od jabuke to je vec nivo ispod jer jabuka ide uz kisjelkasto kao i limun ali kruska to je totalno kontra slatko voce kao lubenica i sama ideja da kruska bude gazirani napitak originalno
Suviše volim Knjaz tako da mi ga svaki ukus kvari.
kad vidim ovu coca colu zero nije mi dobro
U pravu si. Odvratna je.

Back