Ваш омиљени домаћи извођач и песма

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Који је ваш омиљени домаћи извођач... И омиљена домаћа песма или песме?

Ја их имам искрено много. И мења се од периода до периода.

А све те песме стварно и искрено волим. Само ми се "омиљена" стално мења.

Групе и извођачи су већином константни и редовни, сем кад наиђем на неке нове које до сад нисам слушао. Овог момента сам се навукао на:

А омиљена група/извођач : Плави Оркестар

Ау, волим ову песму "Воли те твоја звер". Доста ме подсећа на онај стил мирзино јато, и апсолутно твој. Слушао сам то стално када сам се враћао са мора. Имао сам све те песме на ЦД

Мој репер, то мајсторе, само рокај!!! И ја јако волим БС. И бавим се реповањем а БС има прејаке матре. Феђа је луд, има прејаке версове. А ДЏ ајрон прејаке матрице прави
Pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza
mi sanjamo o takvima da oslobode nas kaveza

I za brata Asada, jaceg od svih napada
zivot radja se na istoku, smrt dolazi sa zapada
i Rusi iz Donjecka i Huti iz Jemena
nasa borba je iskrena, mi smo deo istog plemena

Pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza
mi sanjamo o takvima da oslobode nas kaveza

I za brata Asada, jaceg od svih napada
zivot radja se na istoku, smrt dolazi sa zapada
i Rusi iz Donjecka i Huti iz Jemena
nasa borba je iskrena, mi smo deo istog plemena
Какви версови, какве лирике и строфе. Ја јако волим од БС-а право кроз ветар. Да ти се засузе очи. Једна много јака ствар, а од репера ми је омиљена CYA као домаћи извођач

Какви версови, какве лирике и строфе. Ја јако волим од БС-а право кроз ветар. Да ти се засузе очи. Једна много јака ствар, а од репера ми је омиљена CYA као домаћи извођач

Meni je marčelo umetnik za liriku. :D

Meni je marčelo umetnik za liriku. :D
Јесте он иначе има комплексне риме. Некад уме да претера са тиме. Не кажу за џабе енглези некад "keep it simple". Но ипак, прва 3 марчелова албума, не знам који је бољи од којег. Пазл шок је много јако издање, са песмом свети бес, зиљаве п'чке, шарада (мислим да је и та песма са пазл шока)...

Јесте он иначе има комплексне риме. Некад уме да претера са тиме. Не кажу за џабе енглези некад "keep it simple". Но ипак, прва 3 марчелова албума, не знам који је бољи од којег. Пазл шок је много јако издање, са песмом свети бес, зиљаве п'чке, шарада (мислим да је и та песма са пазл шока)...

Сви воле ту песму ЈБГ. Чак је била и прва на трендингу. Али мени се она нешто није допала. Ни пегла чак, мени су најјаче песме марчелове са прва 3 албума
Senke je interesantna, sveti bes i ona kako se zvaše kad priča kako je u ludnici nešto sa sky viklerom XD

Senke je interesantna, sveti bes i ona kako se zvaše kad priča kako je u ludnici nešto sa sky viklerom XD
Доле се зове песма са скај виклером. "Знам да држе и виклера ту у некој соби, не дају ми да га видим јер мисле да ће да ми шкоди"🤣 мислим да тако иде стих. Са тог албума та песма,и тестамент

Доле се зове песма са скај виклером. "Знам да држе и виклера ту у некој соби, не дају ми да га видим јер мисле да ће да ми шкоди"🤣 мислим да тако иде стих. Са тог албума та песма,и тестамент

Brod u boci

Oliver Dragojević..

Био је стварно велики уметник. Сећам се док сам био на једном ружном месту, слушао сам радио. А на радију песма "цезарица". Многи емотивни тренуци за мене

Та оригинална верзија је много боља од оне алтернативне. Овде та драматична матра баш даје и ноту какву даје и текст. Баш је човек дочарао ту улогу коју је одглумио. "Знам да и виклера држе ту у некој соби, не дају ми да га види јер сматрају да ће дда шкоди", тако иде сад чуо

Заборавио сам да дам још једну песму коју сам увек слушао како год да је било. Заволео сам је још као клинац. Налази се на албуму дивљих јагода са тифом и сигуран сам да је сви знате

Али стварно ми је јако тешко издвојити.

Back