Ваш највећи комплекс...

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Сваки човек на овом свету има неке несигурности а ја имам теорију да су управо те несигурности и комплекси оно што нас чини лошијим особама. А најтеже је признати да имаш неки комолекс.

Ај, ај, признајте, који је ваш највећи комплекс или комплекси? Ја сам се многи комплексирао на две ствари: на то што ми је један капак за нијансу спуштенији и задебљанији од другог а мрзим асиметрије, ал ипак највећи комплекс до сад ми је било несигурно говорење. Јако сам био лош говорник а то је много потребно ако хоћеш да будеш један од "јачих глава" у друштву...

Recimo da je vezan za moj fizicki izgled.Mada sam dosta uradeo na tome da mi bude sve jedno kako izgledam.
Ма знаш како, лепота је релативна, врло. Перформанс је доказано битнији. Не верујем да си наказа, бар по слици коју држиш скроз си момак нормалног изгледа

Ма знаш како, лепота је релативна, врло. Перформанс је доказано битнији. Не верујем да си наказа, бар по слици коју држиш скроз си момак нормалног изгледа
Da jeste,moja je fotka.I hvala brate.
I moj lompleks nije toliko vezan za lepotu koloko za nacin na koji sam gradjen.
I da,mnogo je bitnije to kakav utisak ostavljas i kako se drzis nego kako stvarno izgledas.To vazi i za posao,i za upoznavanje sa devojkama i za drustvo...bukvalno za sve.

Da jeste,moja je fotka.I hvala brate.
I moj lompleks nije toliko vezan za lepotu koloko za nacin na koji sam gradjen.
I da,mnogo je bitnije to kakav utisak ostavljas i kako se drzis nego kako stvarno izgledas.To vazi i za posao,i za upoznavanje sa devojkama i za drustvo...bukvalno za sve.
Дљ, скроз се слажемо а што се грађе тиче ту само јеловник и вежба помажу.

Сваки човек на овом свету има неке несигурности а ја имам теорију да су управо те несигурности и комплекси оно што нас чини лошијим особама. А најтеже је признати да имаш неки комолекс.

Ај, ај, признајте, који је ваш највећи комплекс или комплекси? Ја сам се многи комплексирао на две ствари: на то што ми је један капак за нијансу спуштенији и задебљанији од другог а мрзим асиметрије, ал ипак највећи комплекс до сад ми је било несигурно говорење. Јако сам био лош говорник а то је много потребно ако хоћеш да будеш један од "јачих глава" у друштву...
Kada sam bila klinka imala sam listu kompleksa.
Što se tiče fizičkog izgleda.I onda nekako prihvatiš sebe.
Takav si kakav si.
Više me uopšte ne zanima ništa što se tiče fizičkog izgleda.
To sam ja..I ok.Neka sam.

Što se tiče nekih dubljih stvari, jer ovo smatram površnima, ima toga i dan danas.
Ali navikla sam i opet, ponavljam, prihvatila sebe.

Kada sam bila klinka imala sam listu kompleksa.
Što se tiče fizičkog izgleda.I onda nekako prihvatiš sebe.
Takav si kakav si.
Više me uopšte ne zanima ništa što se tiče fizičkog izgleda.
To sam ja..I ok.Neka sam.

Što se tiče nekih dubljih stvari, jer ovo smatram površnima, ima toga i dan danas.
Ali navikla sam i opet, ponavljam, prihvatila sebe.
Хвала Богу. Браво.❣️

Back