Ваш најнеомиљенији предмет из школе

Који је ваш најнеомиљенији предмет из школе? Предмет због ког сте мрзели цео дан у школи?

За мене је то математика... Ем због професора ем због градива

Толико непримењиво за живот, а сат као да не пролази. Гледам, па још пола сата до краја, па 20 минута...

Па 15 минута, па никако да прође. А никада нисам имао више од двојке

Такође мислим да наставник или професор имају огроман утицај на однос ученика према предмету. А математичари су обично строги и захтевни...
OTO

Sto? Mrzelo te da seces sper plocu testericom i da pravis kucice? :p
ajd što su neke lepenke bile polukrive, ajd što su neke spajane ko u unat tamo gde treba da presečeš pa se rastavi...

...nego otkud pravo nastavniku da odredi kako ću da sečem?
navodno "razbacujem materijal"

ja mu kažem: "nisi mi ti platio, a uostalom od čega će da opstane fabrika ako ne trošimo?"

uuu kako je bio ljut na mene
isprao mu socijalizam mozak

ajd što su neke lepenke bile polukrive, ajd što su neke spajane ko u unat tamo gde treba da presečeš pa se rastavi...

...nego otkud pravo nastavniku da odredi kako ću da sečem?
navodno "razbacujem materijal"

ja mu kažem: "nisi mi ti platio, a uostalom od čega će da opstane fabrika ako ne trošimo?"

uuu kako je bio ljut na mene
Vrv hoce da te nauci efikasnosti kako bi bio sto produktivniji kada je materijal u pitanju.
Iritantnovje kad ona testerica pukne..

pa ne...
ajmo opet EI Niš TV od 25 godina trajanja
ajmo Obodin frižider od 30 godina (posle 15-te gidine ode ona mala sijalica u frižideru)
ajmo Magnohrom Kraljevo bojlere id 20 godina...
ajmo Gorenje mašine za veš od 25 godina
ajmo Yugo 45 od 30 godina

znači zaposliš narod tri meseca i ajd fajront nazad na njive, kupili ste sve što vam treba za ceo život

pa ne...
ajmo opet EI Niš TV od 25 godina trajanja
ajmo Obodun frižider od 30 godina (posle 15-te gidine ide sijalica u frižideru)
ajmo Magnohrom Kraljevo bojlere id 20 godina...
ajmo Gorenje mašine za veš od 25 godina
ajmo Yugo 45 od 30 godina

znači zaposliš narod tri meseca i ajd fajront nazad na njive, kupili ste sve što vam treba za ceo život
Sada su se postarali da sve traje kratko xD

Математика је примењива то се подразумева. Него, квадрати бинома и нису баш
Mislis? 😀
Bez matematike,nista ne moze,narocito u tehnickim naukama.
Druga stvar je sto nam u svakodnevnom zivotu treba samo sabiranje,oduzimanje,mnozenje i dijeljenje...A nekima i samo pojedine od tih operacija.😂
Salim se...ti si djelimicno u pravu.Evo npr.ja sam isla u matem.gimnaziju.Radilii smo na stotine zadataka,znala sam dobro matematiku.
Medjutim,kasnije sam upisala nesto sasvim drugo,gdje matematika skoro da nije nikako trebala.I naravno,cim nesto ne koristis,sve zaboravis.Cesto sam razmisljala kako od tolike silne matematike,na kraju znam samo ono sto znaju i djeca u prvom razredu osnovne.😂
Ali ima jedna caka...matematika te nauci logickom razmisljanju,a nekad kad bi mi trebala u zivotu,mislim da bih mogla vrlo lako da obnovim znanje,za razliku od nekog ko to nije nikad ucio.
I da,postoje oblasti matematike koje su vrlo razumljive.Meni je to bila geometrija,jednacine, funkcije.
Ali mi je zato npr. vjerovatnoca bila skroz apstraktna.

Mislis? 😀
Bez matematike,nista ne moze,narocito u tehnickim naukama.
Druga stvar je sto nam u svakodnevnom zivotu treba samo sabiranje,oduzimanje,mnozenje i dijeljenje...A nekima i samo pojedine od tih operacija.😂
Salim se...ti si djelimicno u pravu.Evo npr.ja sam isla u matem.gimnaziju.Radilii smo na stotine zadataka,znala sam dobro matematiku.
Medjutim,kasnije sam upisala nesto sasvim drugo,gdje matematika skoro da nije nikako trebala.I naravno,cim nesto ne koristis,sve zaboravis.Cesto sam razmisljala kako od tolike silne matematike,na kraju znam samo ono sto znaju i djeca u prvom razredu osnovne.😂
Ali ima jedna caka...matematika te nauci logickom razmisljanju,a nekad kad bi mi trebala u zivotu,mislim da bih mogla vrlo lako da obnovim znanje,za razliku od nekog ko to nije nikad ucio.
I da,postoje oblasti matematike koje su vrlo razumljive.Meni je to bila geometrija,jednacine, funkcije.
Ali mi je zato npr. vjerovatnoca bila skroz apstraktna.
Па наравно када су множење, дељење, сабирање, одузимање, проценти, разломци...све ствари са којима се свакодневно сусрећемо

Back