Ваш најнеомиљенији предмет из школе

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Који је ваш најнеомиљенији предмет из школе? Предмет због ког сте мрзели цео дан у школи?

За мене је то математика... Ем због професора ем због градива

Толико непримењиво за живот, а сат као да не пролази. Гледам, па још пола сата до краја, па 20 минута...

Па 15 минута, па никако да прође. А никада нисам имао више од двојке

Такође мислим да наставник или професор имају огроман утицај на однос ученика према предмету. А математичари су обично строги и захтевни...

Толико непримењиво за живот
Dislike No GIF by Gogglebox Australia

Хахахаха добра је фора са овим индијцем. Не, нисам рекао да је математика непримењива за живот. Већ оно што се у школи обрађује, конкретно у гимназији. Проценти разломци рачунске операције су итекако битне ставке

QQ, naveli ste moje omiljene
Значи ти си била природњак. Онда си претпостављам мање волела језике, географију, историју... Е видиш мени су то били омиљени предмети. Све петице и четворке, никад мање

unosivanje uglja i drva kada je stiglo za skolu :cool:
Мени је то било прејако. Пар пута сам помагао око тога. Осетиш се повлашћеним јер су баш тебе одабрали. Изгледаш јак пред девојкама које те виде

Лопта увек нађе пут до тебе... Па те спичи у вуглу. А има ли још неки разлог? Ја исто нисам био неки љубитељ физичког поготово кад се ради гимнастика
Imam....
Kozlić, greda, vratilo, strunjače tvrde kao beton i ostale inkvizitorske sprave...

Imam....
Kozlić, greda, vratilo, strunjače tvrde kao beton i ostale inkvizitorske sprave...
Ми нисмо радили то са козлићем. Физичко у средњој је било - ништа. Мрка капа, можеш да радиш, а не мораш. А ако радиш профо ти да лопте па отуци нешто, шта год

Ma, zbog svega.
Нисам ни ја био неки љубитељ. Поготово бубања формула јер сам слабог памћења детаља. Али неке ствари и лекције су умеле бит занимљиве. А професорица је била ладовина

Значи ти си била природњак. Онда си претпостављам мање волела језике, географију, историју... Е видиш мени су то били омиљени предмети. Све петице и четворке, никад мањe
Istoriju nešto nisam volela neke smaračke delove ,zasedanja AVNOJa , i sl(drugačije nam bilo gradivo tad)
Zato mi bio bzvz predmet Ustav i sociologija, tako nekako se zvao , u srednjoj školi
jezike i geog volela,
:think: hemija mi možda bila najdalja

Fizika i mat mi bile omiljene jer su iziskivale najmanje truda oko učenja, takoreći ništa 😁
A ovo drugo je ipak morala knjiga da se otvara

@LastDay kozlić, krugovi, greda, kanap mi bili najomiljeniji

Poslednja izmena:
Мени је то било прејако. Пар пута сам помагао око тога. Осетиш се повлашћеним јер су баш тебе одабрали. Изгледаш јак пред девојкама које те виде
u nasem slucaju su isli oni problematicni da ne smetaju na fizici ovima koji imaju sansu u zivotu

Back