markons82
Elita
- Poruka
- 21.271
koje pri s e r avanje. Ispada da je 20% ljudi u Srbiji nepismeno. Koja je to izmisljotina, koju samo gluli ljudi mogu da poveruju, ili oni retardi koji ceo dan provedu uz CNN ili BBC.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi za koje je milošević bog ste onomad govorili i kako je Srbija najbogatija zemlja na svjetu, kad ono mi u dugovima do kolena.
Nitko mene nije istjerao sa teme nego smo došli do zaključka da su Srbi manjina i u Srbiji.
Nitko, kažeš?
i crnogorac....kako na novom beogradu?http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/206120/U-Srbiji-13-miliona-nepismenih
Blic
Draga gospodo, pre nego što krenete vašim tajnim Teslinim oružijima, "svetim" prkosom i nadaleko čuvenim "junaštvom" zauzimati Minhen, Singapur, New York, Tokio i sve dokle dosežu vaše velikosrpske tendencije opismenite malo vaše ljute bojišnike, bar da vam vojnici znaju pročitati WC kada im na ratištu bude potrebno da idu srati.
Najbolji komentar na sajtu Blica je dao čovek koji je broj nepismenih u Srbiji poredio sa brojem glasova koje je dobila SRS (SNS) na poslednjim izborima, tačno 1.3 miliona, time je sve rečeno.
haha odlično, meni promaklo
dao bih poen za oko sokolovo ali nemam
Ti "visokoobrazovani" stručnjaci kada ti odu na posao u inostranstvo junače ne znaju šta ih je snašlo pošto to što su oni učili ovdje u Srbiji nema skoro nikakvih tačaka sa onim što će da rade napolju tako da moraju završavati maltene još jedan i po fakultet, mani se tih priča o visokoškolskom obrazovanju u Srbiji jer je ono na izuzetno niskim i neproduktivnim granama, naši ljudi koji odma odu da studiraju napolju su druga priča.
Nitko mene nije istjerao sa teme nego smo došli do zaključka da su Srbi manjina i u Srbiji.
Meni deluje drugačije, ali verovatno nisam u toku...
Čujem svako malo neko završava privatne fakultete i raznorazne kurseve...tako da mi je strašno da poverujem u tako crnu realnost!![]()
Nitko, kažeš?
Pa zar ti te sto zavrsavaju rezne Megatrendove,BK i sl. smatras pismenim????![]()