Vas i nepismenih 862 miliona.

tih 1.3 miliona su ljudi iz ruralnih mesta mahom, matorija generacija, tako da ovaj podatak uopšte nije začudžujući.

ono što je važno da srbija proizvodi dosta visokoobrazovanih stručnjaka koji su cenjeni i traženi u svetu, da posedujemo talente u nauci i sportu. čime se npr. kamenolom ne može pohvaliti.

Ti "visokoobrazovani" stručnjaci kada ti odu na posao u inostranstvo junače ne znaju šta ih je snašlo pošto to što su oni učili ovdje u Srbiji nema skoro nikakvih tačaka sa onim što će da rade napolju tako da moraju završavati maltene još jedan i po fakultet, mani se tih priča o visokoškolskom obrazovanju u Srbiji jer je ono na izuzetno niskim i neproduktivnim granama, naši ljudi koji odma odu da studiraju napolju su druga priča.

Vi za koje je milošević bog ste onomad govorili i kako je Srbija najbogatija zemlja na svjetu, kad ono mi u dugovima do kolena.

:hahaha: ... i to ti je komentar na moj post? :mrgreen:

Prvo, Miloshevic za mene nije bog, samo lik koga poshtujem. Drugo, stvarno ne znam ko je govorio da je Srbija najbogatija na svetu, ali ja sigurno nisam, mislim to je ochigledno netachno... mozda smo medju najbogatijima lepim zenama, prirodom, zabavom, duhom i to, ali novcem nikako. Trece, koji smo to mi kada e ti izjashnjavash kao monteniger!? Chetvrto, ko sada plaszira te glupe priche, ti ili ja!?

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/206120/U-Srbiji-13-miliona-nepismenih

Blic

Draga gospodo, pre nego što krenete vašim tajnim Teslinim oružijima, "svetim" prkosom i nadaleko čuvenim "junaštvom" zauzimati Minhen, Singapur, New York, Tokio i sve dokle dosežu vaše velikosrpske tendencije opismenite malo vaše ljute bojišnike, bar da vam vojnici znaju pročitati WC kada im na ratištu bude potrebno da idu srati.
Najbolji komentar na sajtu Blica je dao čovek koji je broj nepismenih u Srbiji poredio sa brojem glasova koje je dobila SRS (SNS) na poslednjim izborima, tačno 1.3 miliona, time je sve rečeno.
i crnogorac....kako na novom beogradu?

Ti "visokoobrazovani" stručnjaci kada ti odu na posao u inostranstvo junače ne znaju šta ih je snašlo pošto to što su oni učili ovdje u Srbiji nema skoro nikakvih tačaka sa onim što će da rade napolju tako da moraju završavati maltene još jedan i po fakultet, mani se tih priča o visokoškolskom obrazovanju u Srbiji jer je ono na izuzetno niskim i neproduktivnim granama, naši ljudi koji odma odu da studiraju napolju su druga priča.

Lupetas. Idi tucaj kamen, to ti mozda bolje ide.

Back