Vaš doprinos u očuvanju životne sredine

Nikad ne bacam smece gdje mu nije mjesto.
Odvajam papir i ono sto se moze naloziti u vatru, plasticne kese se trudim da visekratno iskoristim.Odvajala bih i ostalu ambalazu,kad bi to kod nas bilo zastupljeno.
Čistim smeće gdje god mogu.Njegujem biljke,a unistavam korov.Stedim vodu,struju,benzin gdje mogu.Ne unistavam nista od javnih povrsina i tako dalje. 🙂

Трудим се да не једем намернице животињског порекла. Углавном користимо штедљиве сијалице у домаћинству и сви уређаји су ми у штедљивом начину рада. На послу кад год можемо у канеларији не палимо светло. Итд..
kod mene su sve štedljive sijalice i to odavno, danas sam kupio led 20 sijalica u Svetoforu po ceni od 86 dinar, 9 W jačine..vrede, svi bi trebali preći na štedljive sijalice...malo ekologija, malo niži račun

I hiljadu takvih kao sto si ti,( i ja, budala!) da stotinu godina svjesno radimo sve ovo, ne moze ponistiti jedan let vlasnika Amazona onom bizarnom raketom.
Pojedinacne akcije ne mijenjaju nista.
Jeftina propaganda za ljude koji ne mogu da promijene sistem, pa se tjese nekoristenjem plastike.
Nazalost!
u redu je to, ali nije loše da se ponašamo u skladu sa prirodom, uzevši u obzir naše mogućnosti

Back